Ontwerpwedstrijd

Altijd al een eigen meubelstuk willen ontwerpen? Giga Meubel organiseert een wedstrijd waar jij jouw eigen ontwerp mee kan winnen! Giga Meubel wil alle creatievelingen optrommelen en motiveren voor deze super toffe wedstrijd. Naast het winnen van jouw eigen ontwerp win je eeuwige roem, aandacht op onze social media kanalen en op www.gigameubel.nl. Past jouw ontwerp precies bij de huisstijl van Giga Meubel? Ben je niet bang voor een gave uitdaging? Twijfel dan niet en stuur jouw creatie in voor de ontwerpwedstrijd van Giga Meubel.

Wat kan jij winnen?

  • de ontwerper wint zijn/haar eigen ontwerp
  • het winnende ontwerp wordt genoemd op onze website en social media kanalen
  • het winnende ontwerp wordt, indien haalbaar, opgenomen in de Giga Meubel wooncollectie
  • een cadeaubon t.w.v. €500,-.
  • de ontwerper wordt geïnterviewd in een gastblog voor www.gigameubel.nl.

Giga Meubel wil met deze ontwerpwedstrijd zorgen dat iedereen zijn creatieve kant kwijt kan. Wat het extra leuk maakt, is dat de ontwerp(st)er ook zijn/haar ontwerp daadwerkelijk kan winnen. Het winnende ontwerp wordt dan ook in de schijnwerpers gezet via de social media kanalen en op de website. De Giga Meubel ontwerpwedstrijd is voor iedereen. Denk jij een mooi ontwerp te hebben voor een (klein)meubelstuk, stuur het dan op naar ons!

Wat moet je doen om deel te nemen aan de ontwerpwedstrijd?

  • Tekening/schets/foto of 3D ontwerp van het item;
  • Foto's van het ontwerp in uitgewerkt en functionerend geheel (niet verplicht, maar het ontwerp moet wel realiseerbaar zijn);
  • Schriftelijke toelichting over de totstandkoming, gebruikte materialen, afmetingen etc. 

De bovenstaande inzending kan zowel digitaal als fysiek verstuurd worden. Digitale inzendingen mogen naar acties@gigameubel.nl en fysieke inzendingen mogen naar onderstaand adres:
Giga Meubel
t.b.v. Ontwerpwedstrijd
Kerkstraat 58
3764 CV Soest


Extra kans maken? Deel een foto van jouw creatieve ontwerp sessie via Instagram of Facebook. Dit kan bijvoorbeeld een sneakpeek zijn of een moodboard, let wel op dat je het uiteindelijke ontwerp nog niet deelt. Deel al jouw vorderingen van de ontwerpwedstrijd met #gigameubelontwerpwedstrijd en vergeet @gigameubel niet te taggen in jouw foto's!

LET OP! Een ontwerp kan alleen meegenomen worden in de jurering als aan alle voorwaarden, zoals beschreven, is voldaan. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. Lees hier de wedstrijdregels en -voorwaarden.