India Antiek

Helaas, er zijn geen resultaten gevonden voor deze categorie.

India antiek

Deze meubelen bestaan al sinds de middeleeuwen en zijn vooral de laatste jaren in de populariteit enorm toegenomen. Steeds meer keukens en woonkamers worden voorzien van deze robuuste en authentieke tafels en kasten van Giga meubel.

Authentieke meubelen

Meer dan een kast. Een salontafel is niet zomaar een tafel, maar een tafel met een unieke uitstraling, die menig woonkamer een bijzondere sfeer geeft. indiaanse tafelszijn robuust en sfeervol tegelijk. Een stoere, authentieke tafel om urenlang aan te zitten. De krant lezen, dineren, een goed gesprek voeren, maar ook om aan te werken met je laptop. Kenmerkend voor de meubelen zijn de stevige, dikke poten en het stevige blad. indiaanse meubelen worden - een verwijzing naar de middeleeuwen - ook regelmatig kleurrijk genoemd.

Vintage

Diverse houtsoorten, maten en stijlen vintage meubelen zijn te krijgen in verschillende soorten hout: eiken, teak of grenen bijvoorbeeld. Elke houtsoort heeft zijn eigen unieke uitstraling. Sommige meubels zijn afgewerkt met olie en andere tafels zijn van onbewerkt hout voor een authentieke uitstraling. Een meube heeft vaak flinke afmetingen. Tafelbladen van meer dan 2 meter komen vaak voor en wij leveren zelfs langer dan 3 meter. De stevige constructie van een van de meubelen (dikke poten en tussenbalken) zorgen voor de ultieme stabiliteit. Wij leveren kant en klare kloostertafels uit voorraad.

Gave meubels

Een salontafel is pas echt af met bijpassende stoelen. Als specialist in meubelen leveren wij uiteraard ook vele soorten bijpassende fauteuils. Koop online op onze webstite www.gigameubel.nl of in een van onze winkel. De koffie staat voor u klaar in Soest. Voor vragen kunt u bellen met 035-8796032.