Iron Industrieel

Iron Collection

De Iron Collection van Giga Meubel bestaat uit oud acacia hout en wordt gecombineerd met stoer industrieel metaal. De authentieke uitstraling van het hout gaat goed samen met de robuuste look van het stoere staal. Elk stuk hout is anders en hierdoor is ieder meubel uit de Iron Industrial collectie van Giga Meubel erg speciaal en uniek.

Ladekastjes

In de collectie zit onder andere een leuk ladekastje met 3 lades, maar ook een ladenblok met meerdere lades waardoor opbergen en stylen nog nooit zo makkelijk was. Verder is er een mooie boekenkast volledig gemaakt van hout, dit is een kast met open vakken waarin je leuke accessoires kwijt kan. Leuke betonnen vazen, stoere leren manden of metalen opbergmanden. Ook een salontafel in een fijn formaat mag natuurlijk niet ontbreken. Op deze salontafel kun je gemakkelijk meerdere dingen kwijt, makkelijk mee schuiven en is perfect te combineren met andere vintage bijzettafels en industriële krukken uit de collectie van Giga Meubel.

Bestel online bij Giga Meubel

Verder staat ook jouw tv er in stijl bij op het tv meubel van de iron collectie. Werk de apparatuur netjes weg in de vakken. Nog niet genoeg opbergruimte? Ga dan voor het dressoir en berg hier al jouw dvd's, boeken en overige in op.