Oud eiken tafels

Oud eiken tafels

Oud eiken tafels vind u bij ons in verschillende maten en doordat wij zelf importeren kunnen wij tegen zeer scherpe prijzen aanbieden. Giga Meubel. Met een groot aanbod van oud houten tafels vindt u bij ons altijd wat u zoekt. U kunt al onze robuuste eettafels online bekijken en bestellen in onze webshop. Profiteer ervan dat wij uit voorraad leveren.

Stoere en robuuste tafels

De eiken tafels van Giga Meubel zijn authentiek en karakteristiek. De stoere tafel van 300cm is gemakkelijk met verschillende woonstijlen te combineren. In elk interieur modern, klassiek of lifestyle de oude eiken tafel is een waar rustpunt in uw huis? De tafels zijn perfect voor in een leefkeuken of in een vergaderruimte. Kom langs in onze showroom in Soest en Wommelgem en bekijk onze meubels van dichtbij. De koffie staat klaar!

We staan u graag te woord

Maak een account aan en bestel je oud eiken tafel direct online. Bent u een echte koopjesjager? Bekijk onze aanbiedingen en laat u verrassen! Voor meer informatie of vragen kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer 0344 612 635.