RETOURNEREN

U kunt onbeschadigde artikelen retourneren als:

  • u het artikel retourneert binnen de zichttermijn van 14 dagen (herroepingsrecht). De termijn gaat in op de dag na ontvangst van uw bestelling
  • het artikel in de originele staat en indien redelijkerwijs mogelijk in de originele verpakking is onverpakte artikelen worden niet door ons in ontvangst genomen. 
  • u de pakbon of de (kopie) factuur meestuurt in de verpakking
U kunt een artikel niet terugsturen als deze niet aan de gestelde voorwaarden voldoet. Houdt u er rekening mee dat de betalingsverplichting van de bestelling blijft bestaan. Neemt u in geval van twijfel contact op met ons op. Houd er rekening mee dat  de verzendkosten van een retour voor uw rekening komen en u zelf verantwoordelijk voor bent voor het vervoer hiervan.

Retourneren is mogelijk naar onderstaand retouradres. Ook grote artikelen kunnen hier zelf geretourneerd worden. LET OP! Dit is niet ons adres van de showroom in Soest, maar van ons magazijn in Barneveld. De openingstijden zijn van maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur.
Giga Meubel
Wesselseweg 27A
3771 PA  Barneveld


Openingstijden van ma t/m vrij van 08:00 tot 17:00 uur.

Voor een snelle en correcte afhandeling, is het belangrijk dat u het artikel eerst retour meldt via de email info@gigameubel.nl, voor onderstaand retourformulier ingevuld bij te voegen als bijlage. Zodra wij uw retouraanvraag hebben verwerkt, storten we het geld binnen tien werkdagen op uw rekening. Retourformulier.pdf (invulbaar)