Retro fauteuil

Resultaten 8 producten

per pagina

Resultaten 8 producten

per pagina

Retro fauteuils 

Een fauteuil staat altijd mooi in de woonkamer, werkkamer of in de slaapkamer. Bij Giga Meubel hebben we een ruime keuze uit diverse fauteuils. Fauteuils zijn er in diverse stijlen, kleuren en stoffen. Het zorgt voor een echte eyecatcher in de ruimte. Ook zitten fauteuils erg lekker door het grote formaat. Bekijk ons aanbod en kies een fauteuils uit die echt bij jou past! 

Kenmerken retro woonstijl 

Rertro meubels hebben bepaalde kenmerken. Dit zijn bijvoorbeeld opvallende kleuren zoals bruin, blauw, okergeel en oudroze. Vaak hebben retro stoelen knopen op de zitten en ronde smalle poten. Voor andere retro meubels zoals dressoirs wordt er vaak gebruik gemaakt hout. 

Dit is allemaal typerend voor de retro woonstijl uit de jaren 50. 

Waarom een retro woonstijl?

Een retro woonstijl is erg populair. Dit komt doordat retro meubels ervoor zorgen dat je een authentieke stijl en eigen look creëert. Daarnaast is retro ook nog eens duurzaam, als je 2de hands spullen koopt. De mogelijkheden zijn eindeloos. Je kan natuurlijk ook retro meubels combineren met nieuwe meubels. Dan heb je een modern interieur, met een touch of vintage. 

Retro fauteuils kopen bij Giga Meubel 

Als je een fauteuil uit hebt gekozen, kun je deze gemakkelijk bestellen op de website van Giga Meubel. Profiteer van onze scherpe prijzen en snelle levering. Wil je de fauteuils in het echt bekijken of ben je nieuwsgierig naar onze andere meubels, dan ben je welkom in onze showroom. Heb je vragen? Stuur dan een e-mail naar info@gigameubel.nl. We helpen je zo snel mogelijk verder!

Kies je filter