Babykamer

Resultaten Producten 73-87 van 87

Pagina
per pagina

Resultaten Producten 73-87 van 87

Pagina
per pagina

Babykamer 

Het kiezen van de juiste meubels voor de babykamer is soms lastiger dan dat je van tevoren denkt. Voor baby’s is het belangrijk dat het een plek is waar ze zich veilig en fijn voelen, waar ze kunnen spelen, slapen en leren. In onze collectie vind je verschillende baby- en kindermeubels. Wanneer je de perfecte meubels hebt uitgekozen, kan het feest echt beginnen door de kamer in te richten. 

Een wiegje of een ledikant 

Goed slapen is belangrijk voor de ontwikkeling voor de groei en ontwikkeling van je baby. Maar kies je nou voor een wieg of ga je toch voor een ledikant? Een ledikant is een zeer veilige optie. Dit omdat de zijwanden uit spijlen bestaan en dus open zijn. Een ledikant is geschikt tot je kindje ongeveer 2,5 jaar oud is. Een wiegje daarentegen is een veilige slaapplek voor de eerste 3 tot 6 maanden. Toch is een wiegje wel makkelijk om je baby in het begin lekker dichtbij te houden. Doordat het compact en licht is, is het makkelijk te verplaatsen. 

Baby- en kindermeubels kopen bij Giga Meubel 

Heb je leuke meubels voor in je slaapkamer op het oog? Bestel deze gemakkelijk online bij gigameubel.nl. Wanneer je online bestelt profiteer je van de laagste prijsgarantie en gratis verzending bij €100,-. Zie je de tafel toch liever in het echt? Kom dan gerust langs in onze winkel in Soest. Onze interieurspecialisten staan klaar om al je vragen te beantwoorden. Heb je nu vragen?  Neem contact met ons op of bel naar een van onze collega’s op telefoonnummer 035 - 879 60 32.

Kies je filter