Arabic House

Resultaten Producten 25-48 van 63

Pagina
per pagina

Resultaten Producten 25-48 van 63

Pagina
per pagina

Arabic House stijl

Wil je jouw woning op een luxe en stijlvolle manier inrichten? Ga dan voor meubels in de Arabic House stijl. Deze stijl is geïnspireerd door de bruisende straten en warme woestijnen van de Arabische wereld. Bij Giga Meubel kun je kiezen uit verschillende meubels in Arabic House stijl. Bestel nu jouw favoriete meubelstuk en breng subtiel de Arabische sferen in huis. 

Kenmerken van Arabic House stijl

De Arabic House stijl kenmerkt zich door verrassende combinaties tussen verschillende kleuren. De kenmerkende kleuren zijn warm, zoals wijnrood en donkerbruin. Deze kleuren worden afgewisseld met zachte pasteltinten die de warme kleuren goed complementeren. De typische kleuren passen verrassend goed bij de veelal gouden elementen. Denk aan een fluweelzachte pastel roze stoel met stoere gouden poten. 

Comfortabel en chique

De Arabic House stijl is zowel comfortabel als chique. De zittingen zijn vaak gemaakt van velvet, wat erg zacht is. Deze stof straalt ook luxe uit. Ga bijvoorbeeld voor een velvet poef in Arabic House stijl die heerlijk zit en zo uit de rijke Arabische wereld lijkt te komen. De bijzettafels van marmer zijn de perfecte aanvulling in jouw Arabic House interieur. 

Meubels in de Arabic House stijl kopen bij Giga Meubel 

Heb je een meubel in Arabic House stijl gevonden die jouw interieur helemaal afmaakt? Bestel deze dan gemakkelijk online in onze webshop. Bij een bestelling van €100,- of meer geniet je van gratis bezorgkosten. Wil je meer weten over onze artikelen, of ben je benieuwd naar onze andere meubels en woonaccessoires? Neem gerust een kijkje in onze showroom of neem contact met ons op via info@gigameubel.nl.

Kies je filter