Robuuste eettafels

Resultaten Producten 73-96 van 158

per pagina

Resultaten Producten 73-96 van 158

per pagina

Robuuste eettafel

De eettafel is de plek waar iedereen samenkomt. Is het niet in de ochtend aan het ontbijt, dan wel s’ avonds tijdens het diner. Een robuuste eettafel biedt genoeg plek om al jouw visite te ontvangen. Bij een robuuste eettafel kun je denken aan onbewerkte materialen zoals een uniek houten blad. Dit geeft de eettafel karakter. Een ander materiaalsoort dat doorgaans voorkomt bij een robuust eettafel is metaal. Stoere stalen of ijzeren poten in combinatie met het houten blad geven de tafel een industrieel en ruw uiterlijk. Combineer de robuuste eettafel met verschillende stoelen zoals stijlvolle velvet stoelen of stoere leren eetkamerstoelen

Een robuuste eettafel in verschillende vormen

Ga je voor een rechthoekige robuuste tafel of toch liever voor een ronde robuuste tafel? Beide tafels hebben voor- en nadelen. Bij een rechthoekige tafel weet je zeker dat er ruimte genoeg is voor al jouw gasten. Bijkomend voordeel is dat een rechthoekige tafel gemakkelijk tegen een muur aangeschoven kan worden. Een nadeel van de rechthoekige tafel is dat het veel ruimte vergt en dat de afstand tussen mensen aan tafel soms veel kan zijn. Voor een ronde robuuste eettafel valt ook wat te zeggen. Zo kan iedereen goed bij de meeste spullen aan een ronde eettafel, er zijn geen hoeken waar je je aan kunt bezeren en een ronde tafel is gezellig. Je kunt de gesprekken centraal houden. Een nadeel van de ronde eettafel is dat je deze niet kunt ‘verlengen’ met een tweede tafel, verder is de ronde tafel niet perfect voor kleinere woonruimtes. Maak voor jezelf de afweging en kies de perfecte robuuste eettafel voor jou! 

Geen fan van de robuuste stijl? Bekijk dan onze andere eettafels.

Robuuste eettafel bestellen bij Giga Meubel

Heb je een robuuste eettafel naar wens gevonden? Bestel deze gemakkelijk online op gigameubel.nl. Profiteer nu van onze gratis verzending bij een bestelling vanaf 100,-. Wil je de items liever eerst nog even met eigen ogen bekijken? Geen probleem! Bezoek onze showroom om onze tafels in verschillende stijlen te zien. Daarnaast zijn de interieurspecialisten tot jouw beschikking om je te helpen. Met een winkeloppervlakte van 1200 m2 in Soest heb je genoeg keuze om jouw woning volledig naar wens in te richten en inspiratie op te doen. Heb je nog vragen? Neem contact met ons op of bel naar een van onze collega’s op telefoonnummer 035 - 879 60 32.

Kies je filter