Robuuste sidetables

Resultaten 3 producten

per pagina

Resultaten 3 producten

per pagina

Robuuste sidetables

Heb je nog een lege hoek of wand in jouw huis waar je maar niks leuks voor kunt vinden? Dan is een sidetable misschien iets voor jou! Een robuuste sidetable kan voor meerdere doeleinden fungeren. Het is de plek waar je jouw favoriete items tentoon kunt stellen of juist spullen netjes op kunt bergen. Varieer regelmatig met verschillende accessoires om telkens een nieuwe look te creëren. Combineer de robuuste sidetable met andere robuuste meubels voor een harmonieus geheel.

Een robuuste sidetable perfect voor in elke ruimte

Of je een sidetable nu in jouw slaap-, studeer-, woonkamer of hal plaatst. In elke ruimte komt een sidetable goed tot zijn recht. Bij Giga Meubel hebben we een ruim assortiment aan verschillende stijlen sidetables. Naast de robuuste sidetable kun je denken aan een stoere trolley als tof item in jouw interieur. Het handige aan een trolley is dat deze gemakkelijk te verplaatsen is door de wieltjes. Houd je meer van een landelijke stijl? Kies dan voor een sidetable van natuurlijke materialen en in natuurtinten. Maak het geheel af door stijlvolle manden onder de sidetable te plaatsen waarin je jouw kussens & plaids makkelijk kunt opbergen.

Geen fan van de robuuste stijl? Bekijk dan onze andere sidetables.

Robuuste sidetable bestellen bij Giga Meubel

Heb je een robuuste sidetable naar wens gevonden? Bestel deze gemakkelijk online op gigameubel.nl. Profiteer nu van onze gratis verzending bij een bestelling vanaf 100,-. Wil je de items liever eerst nog even met eigen ogen bekijken? Geen probleem! Bezoek onze showroom om onze tafels in verschillende stijlen te zien. Daarnaast zijn de interieurspecialisten tot jouw beschikking om je te helpen. Met een winkeloppervlakte van 1200 m2 in Soest heb je genoeg keuze om jouw woning volledig naar wens in te richten en inspiratie op te doen. Heb je nog vragen? Neem contact met ons op of bel naar een van onze collega’s op telefoonnummer 035 - 879 60 32.

Kies je filter