Velvet banken

Velvet bank

De velvet bank, je spot hem de afgelopen tijd in elk interieurblad en op elke blog. Het is de interieur musthave van dit moment! Natuurlijk vindt u de mooiste velvet en velours banken bij Giga Meubel, en dat ook nog voor een leuke prijs! Wij bieden u velvet en velours banken in verschillende maten. 2,5-zits, 3-zits of een stoere hocker. Het kan allemaal! Ook heeft u de keuze uit verschillende kleuren. Van opvallend roze, geel of petrol tot basic antraciet en lichtgrijs. De velvet bank zorgt voor een zachte en warme uitstraling in uw woonkamer, perfect voor de kille wintermaanden.

Velvet Rodeo banken

De Rodeo bank van Bepure Home is al enorm populair. En naast de leren bank, heeft het merk nu ook een velvet variant aan de collectie toegevoegd. En daar zijn wij blij mee! Deze musthave is namelijk in onze webshop te koop. We verkopen de Rodeo bank in verschillende maten: 2,5-zits of 3-zits. Ook bieden we de bank in verschillende kleuren. Combineer deze gave bank met rustige en natuurlijke accessoires, en de bank is de uitblinker in uw woonkamer.

Geen fan van velvet? Bekijk dan eens onze andere banken

Velvet hockers

Naast velvet banken, bieden wij ook velvet en velours hockers. De perfecte oplossing voor wanneer je een velvet bank net iets te veel vindt. De velvet hockers zijn verkrijgbaar in een vierkante of ronde variant. Ook kunt u kiezen uit verschillende kleuren. De velvet hocker of velvet stoel is een kleurrijke en warme toevoeging aan uw interieur. Combineer het item met bijpassende accessoires en maak van uw interieur een geheel velvet meubels.

Velvet banken bestellen bij Giga Meubel

Wilt u meer inspiratie opdoen, kom dan gezellig langs in onze showroom in Soest of bel naar 035 879 6032 voor meer informatie over onze velvet banken. De interieur specialisten van Giga Meubel staan voor u klaar. Doordat wij zelf onze meubelen importeren en ontwerpen kunnen wij deze tegen scherpe prijzen aanbieden.