Velvet fauteuils

Resultaten Producten 1-24 van 41

Pagina
per pagina

Resultaten Producten 1-24 van 41

Pagina
per pagina

Velvet fauteuil

Niets is lekkerder dan ‘s avonds, uit uw werk, wegzakken in een lekkere fauteuil. Dus bent u op zoek naar een fauteuil met een zachte en warme uitstraling? Neem dan eens een kijkje bij onze velvet en velours fauteuils! Velvet en velours zijn niet alleen de musthaves van dit moment, velvet en velours passen ook perfect bij de kille wintermaanden. De stof geeft uw interieur een chique, warme look en is te combineren met veel verschillende interieur stijlen. Bij Giga Meubel vindt u fluwelen of velours items in verschillende modellen en kleuren. Bekijk snel onze collectie en bestel direct uw favoriete velvet of velours fauteuil.

Velvet fauteuils in verschillende kleuren en maten

Van okergeel tot petrol blauw en van antraciet tot cognac. Bij Giga Meubel vindt u velvet en velours fauteuils in veel verschillende kleuren. Bent u op zoek naar een echte eyecatcher? Ga dan voor een opvallende gele of blauwe kleur. Wilt u liever een velvet of velours fauteuil die makkelijk te combineren is? Ga dan voor de grijze versie, deze is ook nog eens erg tijdloos. Combineer uw velvet of velours fauteuil met stoere accessoires of juist chique items. Velvet past zich aan aan elke stijl! Bekijk snel onze blog voor tips om uw velvet en velours items te combineren.

Geen fan van velvet? Bekijk dan eens onze andere fauteuils.

Velvet fauteuils bestellen bij Giga Meubel

Wilt u meer inspiratie opdoen, kom dan gezellig langs in onze showroom in Soest of bel naar 035 879 6032 voor meer informatie over onze velvet en velours fauteuils. De interieur specialisten van Giga Meubel staan voor u klaar. Doordat wij zelf onze meubelen importeren en ontwerpen kunnen wij deze tegen scherpe prijzen aanbieden.

Kies je filter