Barkrukken

Barkruk

Voor betaalbare luxe ga je naar Giga Meubel in Soest, want daar vind je onder andere barkrukken, barstoelen, krukken en andere zitmeubels. Daarnaast heeft Giga Meubel andere verschillende producten die voor comfort en uitstraling zorgt. Met 1200 m2 aan oppervlakte in beide winkels heeft u genoeg woonplezier en inspiratie om jouw woning tot jouw smaak in te richten.

Saamhorigheid aan de tafel met krukjes

Iedereen vindt het belangrijk om mooie meubels in huis te hebben. Maar tegenwoordig zijn er veel huishoudens met een kookeiland met bar waar zij aan eten. Daar wordt vaak met elkaar aan gegeten, dus een leuke barkruk is snel aangezet. Giga Meubel heeft genoeg meubels die direct leverbaar zijn. Diverse stijlen zoals vintage, retro, botenhout, gerecycled, scrapwood en lifestyle mogen niet ontbreken in de showroom.

Lekker aan de bar zitten

Tegenwoordig zie je steeds meer industriële meubels en new vintage in de woonkamer staan. Dat is op dit moment een trend waar Giga Meubel zich op richt. Wij hebben prachtige barkrukken of barstoelen ook voor de horeca. Wil je een kruk in een andere maat, dan is dat geen probleem. Hou je ervan om verschillende stijlen te combineren? Bekijk ons assortiment stoelen en vind de stoel die bij jou past! 

Bestel barkrukken online bij Giga Meubel

Vaak wil je als klant de producten met eigen ogen zien en dat is geen probleem. Giga Meubel heeft een winkel waar je al de producten ook zelf kunt zien. Daarnaast zijn de interieurspecialisten tot je beschikking om je te helpen met de keuze van het juiste meubel. Wanneer je direct vragen heeft dan kan je bellen naar een van onze collega’s op telefoonnummer 035 - 303 49 85.