Bouclé barkrukken

Ben je op zoek naar mooie barkrukken of barstoelen voor bij jouw in huis? Dan heeft Giga Meubel de oplossing, bouclé barkrukken! Bouclé is een zachte stof die herkenbaar is door onregelmatige nopjes, kussen of krulletjes op het oppervlak. Meestal bestaat bouclé uit diverse structuren samengesteld uit verschillende materialen zoals wol en katoen. Giga Meubel biedt een groot aanbod bouclé barkrukken aan, in verschillende stijlen en kleuren. Het materiaal Bouclé is terug van weggeweest en mag in jouw interieur niet ontbreken!

Lees meer

Resultaten Producten 25-30 van 30

Pagina
per pagina

Resultaten Producten 25-30 van 30

Pagina
per pagina

Bouclé barkrukken toepassen in je interieur

De “wollige” uitstraling van het bouclé is warm en uitnodigend. In het interieur zie je bouclé vooral in naturel kleuren, wat zorgt voor een rustige en chique basis. Een mooie toevoeging aan elk interieur. Vooral in het Scandinavisch interieur past bouclé perfect, een mooie bouclé barkruk is onmisbaar in het interieur. Extra gaaf dus om te gaan voor een barkruk van bouclé. Bekijk het aanbod van Giga Meubel en vind de bouclé barkruk naar jouw wens!

Barkrukken voor aan jouw kookeiland

Er zijn tegenwoordig veel huishoudens met een kookeiland met een bargedeelte waar zij aan eten of ’s avonds gezellig aan borrelen. Een eigentijdse barkruk kan jouw keuken een hele nieuwe look geven. Giga meubel heeft barkrukken in diverse stijlen en materialen, zo is een barkruk van bouclé een grote trend, dit zal een echte eyecatcher zijn in jouw interieur en het zit ook nog eens heerlijk! De barkukken zijn te verkrijgen in verschillende maten, zo vind je gegarandeerd de perfecte barkruk voor aan jouw bar of kookeiland. Nog op zoek naar een bartafel? Bekijk dan het ruime aanbod aan bartafels!

Bouclé barkrukken online bestellen bij Giga Meubel

Vaak wil je als klant onze barkrukken met eigen ogen zien en dat is natuurlijk geen probleem! Bezoek onze showroom om onze bouclé barkrukken in verschillende stijlen te zien. Daarnaast zijn de interieurspecialisten tot jouw beschikking om je te helpen. Bestel je liever jouw bouclé barkruk online? Profiteer dan van onze laagste prijsgarantie en gratis verzending bij een bestelling vanaf €100,-. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op.

Kies je filter