Grijze barkrukken

Resultaten Producten 1-24 van 42

Pagina
per pagina

Resultaten Producten 1-24 van 42

Pagina
per pagina

Grijze barkrukken

Ben je op zoek naar mooie grijze barkrukken voor aan de bar of aan een hoge bartafel? Dan ben je bij Giga Meubel aan het juiste adres. Grijs is tijdloos en past in bijna elk interieur. Schuif gezellig aan met een grijze barkruk! 

Grijs een tijdloze kleur

Vaak zien we de kleur grijs terugkomen in woningen met een moderne stijl. Daarnaast is grijs ook een kleur die past bij een industrieel interieur, zeker in combinatie met meubels met een betonlook. Door de neutrale tint is een grijze barkruk gemakkelijk te combineren met andere kleuren. De look van de barkruk wordt grotendeels ook bepaald door het onderstel, ga je voor een draaivoet of vier poten? Durf te spelen en ontdek wat er bij jou past!

Barkrukken in verschillende varianten, welke past bij jou?

Lang tafelen met vrienden en familie, ontbijten aan je kookeiland of een krantje lezen uit je werk een barkruk kan dan zeker niet ontbreken. Barkrukken zijn verkrijgbaar in tal van verschillende soorten, maten en materiaalsoorten. Van zachte velvet stoffen tot stoere lederen varianten. Een barkruk is daarnaast ook makkelijk aan te schuiven bij een verjaardag of visite, wanneer je extra zitruimte wilt creëren. 

 

Ben je benieuwd naar de ideale zithoogte van de barkruk? Lees dan deze blog. Omdat elke barkruk verschilt in hoogte is het handig om te weten waar je op moet letten.

Grijze barkrukken bestellen bij Giga Meubel

Een grijze barkruk naar wens gevonden? Mooi! Bestel deze gemakkelijk online via onze webshop en profiteer van onze gratis verzending bij besteding vanaf 100,-. Wil je liever in het echt komen kijken? Dat kan! Wees welkom in onze showroom in Soest en laat je adviseren door een van onze interieurspecialisten. Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op via info@gigameubel.nl, wij helpen je graag!

Kies je filter