Metalen barkrukken

Resultaten Producten 121-121 van 121

Pagina
per pagina

Resultaten Producten 121-121 van 121

Pagina
per pagina

Metalen barkrukken

Metalen barkrukken of barkrukken met een metalen onderstel zijn razend populair. En wij snappen wel waarom, het metaal geeft de barkruk een stoere uitstraling. Als je op zoek bent naar een nieuwe metalen barkruk ben je bij ons aan het goede adres, Giga Meubel heeft namelijk een ruim assortiment aan metalen barkrukken. En als een metalen barkruk niks voor jou is, hebben we een ruim assortiment barkrukken en -stoelen zodat er altijd iets tussen zit dat bij jou past.

De veelzijdigheid van een metalen barkruk

Onze metalen barkrukken zijn van verschillende merken, waaronder natuurlijk ons eigen merk, maar ook van Zuiver, Dutchbone en Label51. We hebben volledig metalen barkrukken, of barkrukken met een stoffen, (kunst)leren of rotan zitting. Ook qua kleur is er een ruime keuze. 

Bestel metalen barkrukken online bij Giga Meubel

Vaak wil je als klant de barkrukken met eigen ogen zien en proberen of de barkruk lekker zit. Giga Meubel heeft een showroom in Soest waar je al de producten ook zelf kunt zien. Daarnaast zijn de interieurspecialisten tot je beschikking om je te helpen met de keuze van het juiste meubel. Wanneer je direct vragen hebt dan kan je bellen naar één van onze collega’s op telefoonnummer 035 - 303 49 85.

Kies je filter