Dutchbone eetkamerstoelen

Resultaten 19 producten

per pagina

Resultaten 19 producten

per pagina

Dutchbone eetkamerstoelen

De eetkamerstoelen van Dutchbone zijn robuust, industrieel en retro. Het merk laat zich inspireren door alle landen op de wereld. De ontwerpsters ontdekten tijdens het reizen steeds weer nieuwe materialen en designs. De eetkamerstoelen van Dutchbone passen in elk soort woonstijl. Of je nu in een appartement, rijtjeshuis, boerderij of woonboot woont, de eetkamerstoelen van Dutchbone passen overal bij. Naast eetkamerstoelen heeft Dutchbone nog veel meer meubels en accessoires

Maak je eettafel compleet met de eetkamerstoelen van Dutchbone

Een paar goede eetkamerstoelen zijn onmisbaar in je interieur. Het is belangrijk dat de stoelen van goede kwaliteit zijn en dat ze lekker zitten. Je stoel moet lekker zitten wanneer je aan het eten bent of je krant aan het lezen bent. Bij Giga Meubel hebben we een groot assortiment eetkamerstoelen in veel verschillende stijlen, hierdoor vind je bij Giga Meubel altijd de ideale eetkamerstoel.

Verschillende soorten eetkamerstoelen

Dutchbone heeft allerlei soorten eetkamerstoelen in verschillende kleuren. Combineer meerdere kleuren stoelen met elkaar en creëer zo een speels effect. Naast eetkamerstoelen heeft Dutchbone ook barkrukken, en fauteuils.

Bestel Dutchbone eetkamerstoelen bij Giga Meubel

Heb jij je ideale eetkamerstoel gevonden? Bestel hem dan gemakkelijk online in onze webshop. Geniet van onze laagste prijsgarantie en snelle levering. Bij een bestelling boven de 100,- word je bestelling helemaal gratig bezorgd. Nog vragen over het product? Neem dan contact met ons op via de mail of je kunt ons bellen op het telefoonnummer 035 - 897 60 32. Wij helpen je graag verder.

Kies je filter