PTMD eetkamerstoelen

Resultaten Producten 1-24 van 32

Pagina
per pagina

Resultaten Producten 1-24 van 32

Pagina
per pagina

PTMD eetkamerstoelen 

PTMD staat voor vakmanschap en passie. De ontwerpers kiezen voor robuuste materialen. Hier kun je denken aan materialen zoals steen, hout en metaal. Allemaal natuurlijke materialen die zorgen voor rust en eenheid in het interieur. In samenwerking met creatieve kunstenaars, vakkundige producenten en een netwerk vol met gepassioneerde detaillisten, brengt PTMD telkens weer een verrassende collectie op de markt. 

Verschillende modellen en materialen 

Ben je op zoek naar mooie eetkamerstoelen? Voor eigentijdse eetkamerstoelen ben je bij Giga Meubel aan het juiste adres! In het assortiment van PTMD vind je onder andere eetkamerstoelen van (kunst)leer, eetkamerstoelen van hout en velvet eetkamerstoelen. Het assortiment van PTMD is erg divers. Bekijk ons aanbod en vind de eetkamerstoelen naar jouw wens! 

PTMD eetkamerstoelen bestellen bij Giga Meubel

Heb je mooie stoelen gevonden? Bestel deze dan nu direct online bij Gigameubel.nl! Het item wordt gratis bij jou thuisbezorgd. Wil je de meubels het liefst eerst nog even in het echt zien? Kom deze dan bekijken in onze showroom in Soest.

Kies je filter