Eleonora stoelen

Resultaten Producten 1-24 van 53

Pagina
per pagina

Resultaten Producten 1-24 van 53

Pagina
per pagina

Eleonora stoelen

Het Nederlandse merk Eleonora bied je de perfecte blend tussen lifestyle en industrieel op het gebied van interieur. Eleonora heeft een ruim assortiment met verschillende stoelen. Van fauteuils tot eetkamerstoelen en van barkrukken tot barstoelen. Eleonora bied je een complete collectie stoelen in industriële, retro en vintage stijl. Of je nu op zoek bent naar een heel nieuw interieur, of je je huidige interieur graag aan wilt vullen met stoelen, bij Eleonora bent kun je gegarandeerd terecht. Ben je benieuwd welke stoelen Eleonora te bieden heeft? Bekijk het hele assortiment en kies de stoel die bij jou past!

Stijlvolle stoelen van Eleonora 

Eleonora heeft veel verschillende stoelen in het assortiment. Zo kan je kiezen voor een mooie fauteuil voor in de woonkamer. Deze fauteuils kunnen perfect samen met een mooie hoekbank om een heerlijk zitgedeelte te creëren.  Misschien ben je wel toe aan een paar nieuwe eetkamerstoelen van Eleonora. De eetkamerstoelen zijn uitgebracht in verscheidene kleuren en stoffen. Je kunt deze stoelen op verschillende manieren samen combineren, dat zorgt voor een speels effect. Heb jij net een nieuwe keuken met een kookeiland of een nieuwe bartafel? Dan heeft Eleonora ook verschillende barstoelen en barkrukken in het assortiment. Naast dat een stoel stijlvol moet zijn, is het ook belangrijk dat een stoel goed zit. De stoelen van Eleonora zijn van uitmuntende kwaliteit en gaan jaren mee.

Altijd een stoel naar smaak

Eleonora heeft vele diverse stoelen. Zo zijn er stoelen verkrijgbaar met een leren look. Deze zullen erg stoer staan aan de eettafel. Combineer verschillende kleuren leer met elkaar om een zeer stijlvolle look te creëren. Fan van velvet? Dan zit je bij Eleonora ook goed. Eleonora heeft veel mooie velvet stoelen. Deze sluiten helemaal aan op de huidige woontrends en zullen erg mooi staan in de zithoek. Vele stoelen hebben een metalen poot en dit geeft een stoel effect aan ieder stoel. Nog niet de stoel kunnen vinden die jij zoekt? Bekijk het gehele assortiment stoelen om de perfecte stoel te kiezen voor in jouw interieur. 

Stoelen van Eleonora bestellen bij Giga Meubel

Heb jij een mooie stoel van Eleonora gevonden? Bestel deze dan snel online bij gigameubel.nl. Profiteer van de laagste prijsgarantie en gratis verzending bij een bestelling vanaf 100,-. Heb je nog vragen over een stoel? Neem dan contact met ons op via de chat of bel een van onze collega’s op telefoonnummer 035- 897 60 32. Wij helpen u graag met het uitkiezen van een nieuwe Eleonora stoel. 

 

 

Kies je filter