Cognac fauteuils

Resultaten 19 producten

per pagina

Resultaten 19 producten

per pagina

Cognac fauteuils

Laat je lekker achterover zakken in een fauteuil? Zeker na een lange werkdag kan het heerlijk zijn om even in alle rust te relaxen met een goed boek. Maar voor welke kleur ga je? Fauteuils zijn verkrijgbaar in tal van verschillende kleuren en materialen. Ga je voor stoere leren of liever voor een zachte velvet variant? De keuze is aan jou! Een kleur waar je gegarandeerd warmte mee in huis haalt is: cognac. Cognac fauteuil heeft vaak een stoere uitstraling dat meestal gemaakt is van leer of imitatieleer. 

Cognac perfect voor een industrieel interieur

Door de keuze voor een cognac kleur weet je zeker dat je een eyecatcher in huis haalt. Zeker in een industrieel interieur zie je cognac vaker terugkomen. Je kunt de kleur gemakkelijk combineren met accessoires die bruintinten of lichtere kleuren hebben. Door hier mee te spelen laat je je cognackleurige fauteuil goed tot zijn recht komen. Houd je meer van een wat meer gewaagde look? Combineer de fauteuil dan met een blauwe of donkergroene muur. Geen fan van de kleur cognac maar wel op zoek naar een mooie fauteuil? Bekijk ook onze andere fauteuils.

Cognac fauteuils bestellen bij Giga Meubel

Enthousiast geworden door een cognac kleurige fauteuil? Bestel deze gemakkelijk online via onze webshop en profiteer van onze gratis verzending bij besteding vanaf 100,-. Benieuwd geworden naar onze andere stoelen? Kom langs in onze showroom en laat je inspireren! Heb je nog vragen? Stel ze gerust, je kunt vrijblijvend contact met ons opnemen via info@gigameubel.nl.

Kies je filter