Eleonora fauteuils

Resultaten 19 producten

per pagina

Resultaten 19 producten

per pagina

Eleonora fauteuil

Eleonora biedt een ruim assortiment met uiteenlopende fauteuils. Het Nederlandse merk Eleonora bied je de perfecte blend tussen lifestyle en industrieel op het gebied van interieur. Daarbij maken ze veel gebruik van de stof velvet, dat is ook te zien in de fauteuils. Eleonora bied je een complete collectie met fauteuils in industriële, retro en vintage stijl. Of je nu op zoek bent naar een heel nieuw interieur, of je je huidige interieur graag aan wilt vullen, bij Eleonora bent kun je gegarandeerd terecht. De fauteuils van Eleonora zijn tot in de puntjes afgewerkt en van hoge kwaliteit.

De fauteuil; een ware toevoeging aan het interieur

Ben je op zoek naar een mooie fauteuil voor in jouw woon- of slaapkamer? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Met een fauteuil kun je echt een statement maken, omdat de stoel door het grote formaat echt aanwezig is in jouw woning. Extra gaaf dus om te gaan voor een unieke stijl, een unieke kleur of een fauteuil met een print. Je kan heerlijk wegkruipen in een fauteuil na een lange dag of je favoriete serie kijken. De fauteuils van Eleonora zijn uitgebracht een diverse kleuren. Je kunt gaan voor een naturel kleur, maar ook trendy kleuren zullen tof staan. Van okergeel tot bordeauxrood en van paars tot donkergroen, bij Eleonora is niks te gek.

Stoere fauteuil van Eleonora voor in het interieur

De fauteuils van Eleonora zijn veelal gemaakt van velvet. Dit is vandaag de dag echt een trend en hier sluit Eleonora helemaal op aan met haar fauteuils. Naar velvet fauteuils heeft Eleonora ook verschillende leren fauteuils. Deze passen goed in een industrieel of vintage interieur. De fauteuils hebben voornamelijk een metalen onderstel. Dit zorgt ervoor dat de fauteuils een stoer en robuust karakter hebben. Bovendien zijn deze fauteuils tijdloos en modern. 

Fauteuil van Eleonora bestellen bij Giga Meubel

Heb jij mooie fauteuil van Eleonora gevonden? Bestel deze dan snel online bij gigameubel.nl. Profiteer van de laagste prijsgarantie en gratis verzending bij een bestelling vanaf 100,-. Heb je nog vragen over een fauteuil? Neem dan contact met ons op via de chat of bel een van onze collega’s op telefoonnummer 035- 897 60 32. Ook kunt u ons opzoeken in Soest , daar bevindt zich onze showroom. Wij helpen u graag met het uitzoeken van een geschikte fauteuil voor uw interieur.

Kies je filter