Grijze fauteuils

Resultaten Producten 1-24 van 56

Pagina
per pagina

Resultaten Producten 1-24 van 56

Pagina
per pagina

Grijze Fauteuils 

Ben jij nog op zoek naar een mooie fauteuils om je interieur af te maken? Bij Giga Meubel hebben we een ruim assortiment aan fauteuils. De fauteuils zijn beschikbaar in verschillende stijlen en maten van diverse merken. Denk bijvoorbeeld aan leren fauteuils, gekleurde fauteuils of woood fauteuils. Bekijk ons aanbod en kies de fauteuils die het beste bij jou past! 



Grijs is allesbehalve saai 

In eerste instantie zou je misschien denken dat grijs een saaie kleur is. Dit is niet zo, grijs is juist een warme en veelzijdige kleur. Grijs is er in verschillende tinten. Deze grijstinten zijn ook goed met elkaar te combineren. Verder is grijs ook goed te combineren met andere kleuren zoals wit, zwart of bruin. Combineer je grijs met hout dan creëer je een warme en landelijke uitstraling. Als je grijs met staal combineert dan creëer je juist  industriële look. 

 

Grijs in verschillende stijlen

We hebben de grijze fauteuils in verschillende soorten. Zo kan je kiezen uit een fauteuil van stof, leer, bouclé, velvet, polyester of katoen. Je kan gaan voor een ronde, vierkante of rechthoekige fauteuil. Daarnaast heb je ook nog de keuze of je pootjes onder je fauteuil wilt of niet. Er is dus voor ieder wat wils! 

 

Grijze fauteuils kopen bij Giga Meubel 

Heb je een mooie fauteuil gevonden? Bestel deze dan direct via onze website. Profiteer daarbij van onze scherpe prijzen en snelle levertijd. Wil je toch zelf even komen voelen hoe de fauteuils zitten? Dan ben je van harte welkom in onze showroom in Soest. Heb je nog vragen?  Neem dan gerust contact met ons op via info@gigameubel.nl of bel naar het nummer 035 - 303 49 85. We helpen je graag een handje verder! 

Kies je filter