Dutchbone fauteuils

Resultaten 22 producten

per pagina

Resultaten 22 producten

per pagina

 

Dutchbone fauteuil

 

De fauteuils van Dutchbone zijn robuust, industrieel en retro. Het merk laat zich inspireren door alle landen op de wereld. De ontwerpsters ontdekten tijdens het reizen steeds weer nieuwe materialen en designs. De fauteuils van Dutchbone passen in elk soort woonstijl. Of je nu in een appartement, rijtjeshuis, boerderij of woonboot woont, de fauteuils van Dutchbone passen overal bij. Naast fauteuils heeft Dutchbone nog veel meer meubels en accessoires

 

 Maak je interieur af met een sfeervolle fauteuil

 

Bij Giga Meubel ben je op het juiste adres als je op zoekt ben naar een fauteuil. Dutchbone heeft een ruim assortiment aan heerlijk zittende Fauteuils van goede kwaliteit waar je helemaal in wegdroomt. Kies ervoor om je fauteuil bij je zithoek te plaatsen of maak er juist een aparte hoek van. Zet er een leuk bijzettafeltje bij en leg er een mooi kleed bij en jouw hoek is helemaal af!

 

Een ruim assortiment fauteuils

 

Dutchbone heeft fauteuils in veel verschillende stijlen en kleuren. Ga je voor een prachtige olijfgroene velvet fauteuil of kies je juist voor een stoere leren vintage fauteuil? Door het ruime assortiment is er altijd wel een fauteuil die helemaal aansluit bij jouw interieur. Naast fauteuils heeft Dutchbone ook barkrukken en eetkamerstoelen.

 

Bestel Dutchbone fauteuils bij Giga Meubel

 

Heb jij je ideale fauteuil gevonden? Bestel hem dan gemakkelijk online in onze webshop. Geniet van onze laagste prijsgarantie en snelle levering. Bij een bestelling boven de 100,- word je bestelling helemaal gratig bezorgd. Nog vragen over het product? Neem dan contact met ons op via de mail of je kunt ons bellen op het telefoonnummer 035 - 897 60 32. Wij helpen je graag verder.

 

Kies je filter