Eleonora fauteuils

Eleonora

Het Nederlandse merk Eleonora bied je de perfecte blend tussen lifestyle en industrieel op het gebied van interieur. Van stoelen en banken tot tafels en kasten. Eleonora bied je een complete collectie woonmeubelen in industriële, retro en vintage stijl. Of je nu op zoek bent naar een heel nieuw interieur, of je je huidige interieur graag aan wilt vullen, bij Eleonora bent kun je gegarandeerd terecht. De producten van Eleonora zijn tot in de puntjes afgewerkt en van hoge kwaliteit.

De fauteuil; een ware toevoeging aan het interieur

Ben je op zoek naar een mooie fauteuil voor in jouw woon- of slaapkamer? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Met een fauteuil kun je echt een statement maken, omdat de stoel door het grote formaat echt aanwezig is in jouw woning. Extra gaaf dus om te gaan voor een unieke stijl, een unieke kleur of een fauteuil met een print. Je kan heerlijk wegkruipen in een fauteuil na een lange dag of je favoriete serie kijken. 

Stoere fauteuil van Eleonora voor in het interieur

De fauteuils van Eleonora zijn veelal gemaakt van velvet. Dit is vandaag de dag echt een trend en hier sluit Eleonora helemaal op aan met haar fauteuils. Naar velvet fauteuils heeft Eleonora ook verschillende leren fauteuils. Deze passen goed in een industrieel of vintage interieur. De fauteuils hebben voornamelijk een metalen onderstel. Dit zorgt ervoor dat de fauteuils een stoer karakter hebben. Bekijk het gehele assortiment stoelen om de perfecte stoel te vinden voor in jouw interieur. 

Fauteuil van Eleonora bestellen bij Giga Meubel

Heb jij mooie fauteuil van Eleonora gevonden? Bestel deze dan snel online bij gigameubel.nl. Profiteer van de laagste prijsgarantie en gratis verzending bij een bestelling vanaf 50,-. Heb je nog vragen over een fauteuil? Neem dan contact met ons op via de chat of bel een van onze collega’s op telefoonnummer 035- 897 60 32. Wij helpen u graag.