Roze fauteuils

Op zoek naar een fauteuils in een roze tint? Dan ben je bij Giga Meubels aan het juiste adres. Wij hebben een ruim assortiment in de zachte kleur. De merken van de roze fauteuils zijn uiteenlopend, van eigen merk tot merken als Eleonora en Dutchbone. Daarnaast zijn de roze fauteuils verkrijgbaar in verschillende materialen. Velvet, zachte stoffen en fauteuils in combinatie met rotan of zwart metaal zijn niet te missen in de roze kleur.

Lees meer

Resultaten 15 producten

per pagina

Resultaten 15 producten

per pagina

Roze: een trendkleur

Roze is en blijft een trendkleur in de woonwereld. De kleur is prachtig in combinatie met andere kleuren, zoals donkerblauw en terracotta. Bij ons in het assortiment kun je kiezen voor een felle roze kleur, maar ook voor prachtige roze pasteltinten. Daarnaast hebben de fauteuils onderstellen in verschillende kleuren. Dit kan in een neutrale kleur, zoals zwart of wit maar ook in goud. Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt. Toch niet zo’n fan van de roze kleur? Bekijk dan alle fauteuils en kies een fauteuil uit naar wens!

Roze fauteuils bestellen bij Giga Meubel

Heb jij een mooie roze fauteuil gevonden? Bestel deze dan snel online bij gigameubel.nl. Profiteer van de laagste prijsgarantie en gratis verzending bij een bestelling vanaf 100,-. Heb je nog vragen over een fauteuil? Neem dan contact met ons op via de chat of bel een van onze collega’s op telefoonnummer 035- 897 60 32. Wij helpen u graag. Ben je benieuwd hoe de roze fauteuils er in het echt uitzien? Kom gerust langs in Soest en bekijk de kasten met eigen ogen. Wij beantwoorden al jouw vragen en helpen jou graag aan een nieuwe kast!

Kies je filter