Teddy fauteuils

Is het tijd voor een nieuwe fauteuil? Dan ben je bij Giga Meubel op het goede adres. Giga Meubel biedt namelijk een ruim aanbod aan teddy fauteuils aan, de perfecte stoel voor jouw interieur. De teddy stof heeft een zachte, donzige textuur waardoor het heerlijk aanvoelt als je op de fauteuil zit. De teddy fauteuils zijn er in verschillende soorten, maten en kleuren, bekijk ons aanbod en vind de perfecte teddy fauteuil voor jouw interieur!

Lees meer

Resultaten Producten 1-24 van 33

Pagina
per pagina

Resultaten Producten 1-24 van 33

Pagina
per pagina

De trend teddy

Meubels met teddy-achtige stof zijn een grote trend. Een heerlijke zachte stof die je niet alleen in fauteuils terug ziet komen, maar ook in eetkamerstoelen en kussens. Het voordeel aan deze zachte stof is dat het direct een warme uitstraling geeft aan je woonkamer. Een teddy fauteuil is een echte aanwinst voor jouw woonkamer, het zit niet alleen lekker maar is ook nog eens een echte eyecatcher.

De eyecatcher voor in jouw interieur

Een fauteuil is heerlijk om ’s avonds in weg te kruipen, om een goed boek te lezen of om in te hangen voor de televisie. Hou je van een klassieke of moderne woonstijl? Ga dan voor een zachte fauteuil met een teddy stof of velvet stof. Toch liever een andere stijl bekijk het assortiment fauteuils en vind de variant die bij jouw past. Voor welke variant je ook gaat, met een fauteuil geniet je gegarandeerd van een heerlijke zitcomfort! Met een fauteuil kun je echt een statement maken, omdat de stoel door het grote formaat aanwezig is in jouw woning. De teddy fauteuil zal dan ook echt een eyecatcher zijn in jouw interieur! Extra gaaf om te gaan voor een unieke stijl of kleur. Bekijk het aanbod teddy fauteuils van Giga Meubel en vind de stoel naar jouw wens!

Teddy fauteuils online bestellen bij Giga Meubel

Heb je de perfecte teddy fauteuil gevonden? Bestel deze dan gemakkelijk online via onze webshop. Profiteer van onze laagste prijsgarantie en gratis verzending bij een bestelling van 100,-. Vaak wil je als klant onze fauteuil met eigen ogen zien en dat is natuurlijk geen probleem! Bezoek onze showroom om onze teddy fauteuils in verschillende stijlen te zien. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op.

Kies je filter