Zwarte fauteuils

Creëer een knusse zithoek met een zwarte stijlvolle fauteuil. Leun lekker achterover na een lange dag. Daarbij is een fauteuil een mooie toevoeging aan het interieur én je krijgt er ook een extra zitplaats bij. Van stoere lederen fauteuils tot aan zachte velvet varianten? Welke stijl is jouw favoriet? Ontdek welke fauteuil er bij jou past! Als we je een tip mogen geven: een fauteuil in het zwart heeft een hoge wow-factor.

Lees meer

Resultaten Producten 1-24 van 49

Pagina
per pagina

Resultaten Producten 1-24 van 49

Pagina
per pagina

Zwart tijdloze kleur

Een fauteuil in de kleur zwart is altijd goed. Met een fluwelen zwarte stoel haal je luxe in huis, bovendien zit het erg zacht en comfortabel. De kleur zwart kun je met elke andere kleur combineren. Het breekt de ruimte en biedt contrast. Voeg jouw favoriete kleur toe in accessoires zoals een mooi sierkussen of een zacht plaid. Zak lekker onderuit want in een zwarte fauteuil zit je altijd goed! Is de kleur zwart toch te hard? We hebben een ruim assortiment met fauteuils in andere kleuren.

Maak je zithoek compleet

Met een fauteuil kun je alle kanten op, in ons assortiment vind je veel verschillende vormen, formaten, kleuren en materialen fauteuils. Op deze manier zit er altijd voor elke interieurstijl een geschikt item bij. Combineer een zwarte fauteuil met een mooie poef zodat je ultiem kunt relaxen, voeten in de lucht en chillmodus aan! Ben je op zoek naar een fauteuil voor in de woonkamer? Maak de zithoek af met een handige bijzettafel, dit biedt extra comfort omdat je nu alles binnen handbereik hebt. Dat betekent genieten!

Zwarte fauteuil bestellen bij Giga Meubel

Heb je een zwarte fauteuil gevonden die bij jouw interieur past? Bestel deze gemakkelijk online via onze webshop en profiteer van onze gratis levering bij bestedingen boven de 100,- euro. Wil je liever met eigen ogen bekijken of het item wat voor jou is? Kom langs in onze woonwinkel in Soest.

Kies je filter