Zwarte krukken

Zwarte kruk 

Ben je op zoek naar een kruk als extra zitplek of als bijzettafel? Bij Giga Meubel hebben wij diverse krukken voor in jouw interieur. Ga je voor een industriële kruk of een kruk met dierenhuid voor een landelijke uitstraling? Wij hebben krukken in diverse stijlen in onze collectie. Met een houten kruk creëer je een stoer en robuust effect. Ben je gek op de rotan trend? Wij hebben diverse rotan krukken op voorraad. Bekijk ons aanbod en vind de kruk naar jouw wens.

Multifunctionele kruk 

Een kruk is een zeer handig item in het interieur. Je kunt hem gebruik als bijzettafel of als zit plek. Het makkelijke aan een kruk is dat je hem gemakkelijk pakt of weer wegzet. Wanneer er een feestje is en je een extra zit plek nodig hebt, is een kruk ideaal! De kruk kan ook dienen als tafeltje om even wat lekkere hapjes op te zetten. Op zoek naar een andere stoel? Bekijk dan nog even onze andere stoelen

Zwart in het interieur 

Zwart is de ideal kleur om mee te combineren. Door de neutrale kleur, past een zwarte kruk in vrijwel ieder interieur. Je kan gaan voor een kruk met een industriële look voor een stoer effect in het interieur of je kiest voor een houten variant. Deze zal in vergelijking tot een metalen variant, rustiger ogen en toch gezelligheid uitstralen. We hebben veel verschillende krukken. Combineer verschillende krukken met elkaar voor een speels effect.  

Zwarte kruk bestellen bij Giga Meubel 

Heb je de perfecte zwarte kruk gezien? Bestel deze gemakkelijk online op gigameubel.nl. Profiteer nu van onze gratis verzending bij een bestelling vanaf 50,-. Wil je de kruk liever eerst nog even met eigen ogen bekijken? Geen probleem! Bezoek één van onze showrooms om onze stoelen in verschillende stijlen te zien. Heb je nog vragen? Neem contact met ons op of bel naar een van onze collega’s op telefoonnummer 035 - 879 60 32.