By-Boo krukken

By-Boo krukken

Ben je op zoek naar een leuke stijlvolle kruk? Dan ben je bij By-Boo aan het juiste adres. By-Boo is een merk van Nederlandse bodem die voornamelijk inspeelt op de laatste trend. Daarnaast geven ze hun eigen draai aan de meubels. Dit is ook te zien in de krukken van By-Boo. De materiaalkeuze en de kleurkeuze zorgen voor stoere maar mooie krukken. Ben je benieuwd of de krukken iets voor jou zijn? Lees dan snel verder en bekijk de collectie!

Verschillende materialen

De krukken van By-Boo zijn gemaakt van verschillende materialen. Een metalen kruk zorgt voor een stoere look. Bovendien brengt metaal een aantal voordelen mee. Het gaat jaren mee en beschadigd niet snel. Ook hebben we van By-Boo krukken van nepleer en leer. Leer zorgt voor een warme uitstraling in het interieur. Ben je op zoek naar een kruk die verstelbaar is? Ook daarvan heeft By-Boo enkele in het assortiment. Ideaal wanneer je graag de kruk op verschillende hoogtes wilt hebben. Zit er niks tussen de krukken van By-Boo? Bekijk dan de andere stoelen van By-Boo en vind een pareltje voor jouw interieur.

Kruk van By-Boo online bestellen

Heb je een kruk naar wens gevonden? Bestel jou By-Boo krukken dan online in onze webshop en geniet van onze snelle levering. Is jouw aankoopbedrag boven de 50,-dan verzenden wij jouw bestelling geheel gratis. Wil je de By-Boo meubels graag met eigen ogen zien? Wij hebben twee showrooms, in Soest en Wommelgem. Kom gerust langs! Wij helpen je graag aan een gloednieuw interieur. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op of bel naar een van onze collega’s op telefoonnummer 035 –879 60 32.