Krukken

Resultaten Producten 97-109 van 109

Pagina
per pagina

Resultaten Producten 97-109 van 109

Pagina
per pagina

Krukken

Krukken kopen bij Giga Meubel 

Ben je op zoek naar een kruk als extra zitplek of als bijzettafel? Bij Giga Meubel hebben wij diverse krukken voor in jouw interieur. Ga je voor een industriële kruk of een kruk met landelijke uitstraling? Wij hebben krukken in diverse stijlen in onze collectie. Met een houten kruk creëer je een stoer en robuust effect. Ben je gek op de rotan trend? Wij hebben diverse rotan barkrukken op voorraad. Bekijk ons aanbod en vind de kruk naar jouw wens. 

Kruk als zitplek of als bijzettafel 

De kruk is een multifunctioneel meubel en past in ieder interieur! Of je de kruk nu gebruikt als zitplek, nachtkastje of als bijzettafel - de kruk komt altijd van pas! Wij hebben diverse houten krukken in onze collectie. Met een kruk van hout geef je een stoere draai aan je interieur. Wil je de kruk als zitplek gebruiken? Kijk dan bij onze krukken met bekleding. Wij hebben mooie krukken met geitenhuid, krukken met leren bekleding en ook krukken met stoffen bekleding. 

Industriële barkrukken voor aan de keukenbar

Zoek je industriële barkrukken voor in jouw keuken? Wij hebben ze in onze collectie! Wat dacht je van een verstelbare barkruk in een industriële stijl? Of ga je liever voor een barkruk van leer? Welke barkruk je ook wenst, wij hebben hem in ons assortiment! De laatste tijd zie je ook steeds meer meubels met velvet stof. Wij bieden diverse barstoelen met velvet stof aan, die zijn zeker iets voor jou!

Bestel een kruk online bij Giga Meubel

Vaak wil je als klant onze krukken met eigen ogen zien en dat is geen probleem. Giga Meubel heeft een showroom in Soest waar je al onze producten zelf kunt zien. Daarnaast zijn de interieurspecialisten tot je beschikking om je te helpen met de keuze van het juiste meubel. Wanneer je direct vragen hebt dan kan je bellen naar één van onze collega’s op telefoonnummer 035 - 303 49 85 of stuur een mailtje naar info@gigameubel.nl.

Kies je filter