HKliving stoelen

HKliving stoelen

Een nieuwe eetkamerstoel of barkruk nodig? En houd je van unieke exemplaren? Dan sluiten de HKliving stoelen perfect aan bij jouw wensen. HKliving is een Nederlands merk dat zich focust op het Nederlandse moderne interieur. De meubelstukken van HKliving zijn gecreëerd met behulp van de trends van nu, maar HKliving geeft wel altijd een eigen draai aan de meubels. Dat is ook te zien in de stoelen

Velvet of metaal?

HKliving heeft stoelen in verschillende materialen, het is maar net waar jij van houdt. Heb jij liever een knuffelbaar interieur? HKliving heeft een aantal prachtige velvet stoelen in het assortiment. Deze stoelen zijn bovendien in veel verschillende kleuren en prints verkrijgbaar. Een andere knuffelbare stof is de teddy stof. Deze stof is anno 2021 zeer populair en gaat de aankomende jaren nog zeker ontploffen in de meubelbranche. 

Barkrukken van het HKliving

HKliving biedt naast eetkamerstoelen een gering aantal met barkrukken. Deze barkrukken passen perfect bij de moderne countertafel en bartafel. Ideaal voor een borrel met vrienden en/of familie. HKliving heeft de barkrukken in diverse kleuren uitgebracht. Je kunt kiezen voor lichte varianten, bijvoorbeeld wit en naturel, maar je kunt ook voor echt statement barkrukken gaan. Denk hierbij aan de HKliving barkruk in het goud.

Stoelen van HKliving bestellen bij Giga Meubel

Benieuwd hoe de stoelen van HKliving in jouw interieur zullen staan? Geen probleem, bij Giga Meubel kun je eenvoudig een bestelling plaatsen met jouw gewenste producten. Wanneer je een bestelling plaatst van boven de 50,- wordt het gratis verzonden naar je huis. Heb je nog vragen over de stoelen of barkrukken van HKliving? Onze interieurstylisten staan voor je klaar om jou te voorzien van alle informatie die je nodig hebt.