PTMD stoelen

Resultaten Producten 1-24 van 57

Pagina
per pagina

Resultaten Producten 1-24 van 57

Pagina
per pagina

PTMD stoelen

Met stoelen van PTMD in het interieur weet je zeker dat je goed zit. Sinds 1992 reizen zij met een grenzeloze liefde voor vakmanschap en vernieuwing de wereld over. Ben je op zoek naar bijzondere stoelen die echt uniek zijn? Dan zijn de PTMD stoelen bij Giga Meubel een echte aanrader! 

Het unieke van PTMD  

PTMD staat voor vakmanschap en passie. De ontwerpers kiezen voor robuuste materialen. Hier kun je denken aan materialen zoals steen, hout en metaal. Allemaal natuurlijke materialen die zorgen voor rust en eenheid in het interieur. In samenwerking met creatieve kunstenaars, vakkundige producenten en een netwerk vol met gepassioneerde detaillisten, brengt PTMD telkens weer een verrassende collectie op de markt. 

PTMD stoelen combineren in het interieur 

PTMD stoelen staan garant voor tijdloze elegantie. Of je nou een gave fauteuil zoekt, een gave rotan stoel of een kuipstoeltje, PTMD heeft het. Zit voor jou de perfecte stoel er niet tussen en ben je toch op zoek naar wat anders? Neem dan eens een kijkje bij onze andere stoelen en vind hier wat jij zoekt. 

PTMD stoelen kopen bij Giga Meubel 

Wanneer je jouw perfecte PTMD stoelen hebt gevonden zijn deze gemakkelijk online te bestellen. Wil je de stoelen eerst met eigen ogen zien? Dat is geen probleem! In één van onze showrooms kun je ze met eigen ogen bekijken en staan onze interieurspecialisten graag voor je klaar. Bestel je toch liever online? Profiteer dan van de laagste prijsgarantie en vanaf €100,- of meer vanaf gratis bezorgkosten!

Kies je filter