Vlinderstoelen

Vlinderstoelen 

Ben je op zoek naar een echte, klassieke design stoel? Dan is een vlinderstoel zeker iets voor jou! Bestel jouw favoriete vlinderstoel nu direct online bij Giga Meubel. Bij Giga Meubel vind je een uitgebreid assortiment stoelen. Of je nu op zoek bent naar een grote fauteuil, een speelse hangstoel of een sierlijke vlinderstoel; bij Giga Meubel ben je aan het juiste adres. Bestel jouw vlinderstoel nu direct online en profiteer van onze snelle levertijd. 

Leren vlinderstoel 

De vlinderstoel is een echt klassieker! In 1938 werd de eerste versie ontworpen in Buenos Aires. Later volgden vele bekende ontwerpers, zoals Arne Jacobsen, met hun eigen versie van de vlinderstoel. Vandaag de dag is het item weer in een nieuw jasje gestoken en zien we de leren vlinderstoel in steeds meer interieurs verschijnen. Met zijn simpele design biedt de vlinderstoel een heerlijke, comfortabele zitplek. Het item is de eye-catcher in ieder interieur. Van een Scandinavisch interieur tot en landelijke huisstijl; de vlinderstoel staat er gegarandeerd op zijn plek! 

Vlinderstoelen online bestellen bij Giga Meubel

Wanneer je een vlinderstoel naar wens hebt gevonden, bestel je deze gemakkelijk online in onze webshop. Geniet van gratis bezorgkosten bij een bestelling van € 200,- of meer! Wil je graag meer informatie over onze vlinderstoelen of ben je benieuwd naar onze overige meubels en woonaccessoires? Neem dan een kijkje in een van onze showrooms of neem contact met ons op via info@gigameubel.nl.