Dutchbone bijzettafels

Resultaten Producten 25-48 van 64

Pagina
per pagina

Resultaten Producten 25-48 van 64

Pagina
per pagina

Dutchbone bijzettafel

De bijzettafels van Dutchbone zijn robuust, industrieel en retro. Het merk laat zich inspireren door alle landen op de wereld. De ontwerpsters ontdekten tijdens het reizen steeds weer nieuwe materialen en designs. De bijzettafels van Dutchbone passen in elk soort woonstijl. Of je nu in een appartement, rijtjeshuis, boerderij of woonboot woont, de bijzettafel van Dutchbone passen overal bij. Naast bijzettafel heeft Dutchbone nog veel meer meubels en accessoires.

Pimp je interieur met een stijlvolle bijzettafel

Bij Giga Meubel ben je op het juiste adres als je op zoekt ben naar een bijzettafel. Dutchbone heeft een ruim assortiment aan stijlvolle bijzettafels van goede kwaliteit. Pimp je interieur met een stijlvolle bijzettafel. Leuk om naast een fauteuil te plaatsen of naast je bank. 

Een bijzettafel in je favoriete stijl en kleur

Dutchbone heeft bijzettafels in verschillende stijlen en kleuren. Ga je voor een prachtige houten bijzettafel of kies je juist voor een stoere metalen bijzettafel? Door het ruime assortiment is er altijd wel een bijzettafel die helemaal aansluit bij jouw interieur. Naast bijzettafels heeft Dutchbone ook eettafels en salontafels.

Bestel Dutchbone bijzettafels bij Giga Meubel

Heb jij je ideale bijzettafel gevonden? Bestel hem dan gemakkelijk online in onze webshop. Geniet van onze laagste prijsgarantie en snelle levering. Bij een bestelling boven de 100,- word je bestelling helemaal gratig bezorgd. Nog vragen over het product? Neem dan contact met ons op via de mail of je kunt ons bellen op het telefoonnummer 035 - 897 60 32. Wij helpen je graag verder.

Kies je filter