Houten bureaus

Een houten bureau

Een bureau staat meestal op een plek in je huis waar je kunt werken. Je doet er voornamelijk kantoorwerkzaamheden of je schoolwerk. De vorm van een bureau is vaak heel eenvoudig. Hij bestaat uit een vlak bureaublad staande op vier poten en vaak met een aantal ladekastjes. Bij Giga Meubel hebben we niet alleen eenvoudige varianten maar juist een ruim assortiment aan verschillende bureaus in verschillende woonstijlen. Zo is het zelfs nog leuk en helemaal hip om je bureau bijvoorbeeld in de woonkamer te plaatsen als accessoires meubel.  

Ons houten Bureau vintage industrieel is een van onze favorieten. De stoere bureautafel past perfect in een industriële inrichting. Je kunt de aankleding van je bureau zo maken zoals jij het leuk vindt en oneindig veel variëren. Met een comfortabele stoel kun jij direct aan het werk. Toch een beetje te stoer en strak? Kies er dan voor om te spelen met kleuren. Denk bijvoorbeeld aan een plant of en gekleurde bureaustoel.

Bezoek één van onze showrooms om onze houten bureaus te bekijken. Bestel je liever jouw bureau online? Profiteer dan van onze laagste prijsgarantie en gratis verzending. Voor vragen bel gerust naar (035 - 8796032) of stuur een mail naar info@gigameubel.nl