Eiken eettafels

Ben je op zoek naar die ene eettafel die niet alleen je eetkamer compleet maakt, maar ook een verhaal vertelt? Dan is een eiken eettafel precies wat je zoekt. Eikenhout, bekend om zijn robuustheid en tijdloze charme, is de ideale keuze voor iedereen die zijn eetruimte wil verrijken met een meubelstuk dat niet alleen nu prachtig is, maar ook voor toekomstige generaties een bron van warmte en gezelligheid zal zijn. Of je nu valt voor een ovalen eiken eettafel of een traditionele rechthoekige variant, de natuurlijke schoonheid van het hout zorgt voor een ongeëvenaarde sfeer in je huis.

Lees meer

Resultaten Producten 73-96 van 105

Pagina
per pagina

Resultaten Producten 73-96 van 105

Pagina
per pagina

Elegante eiken eettafels: Transformeer je eetkamer in stijl

Als je op zoek bent naar een eiken eettafel die niet alleen stijlvol is maar ook duurzaam, dan ben je hier aan het juiste adres. Eikenhout staat bekend om zijn robuustheid en tijdloze uitstraling, waardoor het een populaire keuze is voor eettafels. Of je nu een groot gezin hebt of graag gasten ontvangt, een tafel van eik biedt de perfecte combinatie van functionaliteit en stijl.

Waarom kiezen voor een eiken eettafel?

Een eettafel is het hart van je huis. Het is de plek waar je samenkomt met familie en vrienden, waar verhalen worden gedeeld en herinneringen worden gemaakt. Daarom is het belangrijk een tafel te kiezen die niet alleen mooi is, maar ook bestand tegen het dagelijks leven.

  • Duurzaamheid: Eikenhout is uitzonderlijk sterk en gaat jarenlang mee.
  • Tijdloos design: Het natuurlijke patroon van eikenhout zorgt voor een warme en uitnodigende sfeer.
  • Veelzijdigheid: Of je interieur nu modern, klassiek of industrieel is, een tafel van eik past er perfect bij.

Wat is de ideale grootte voor jouw eettafel?

De eettafel is verkrijgbaar in diverse maten. Het ligt maar net aan de ruimte die je beschikbaar hebt voor de eettafel. Het is belangrijk dat er genoeg loopruimte beschikbaar is om de tafel heen. Neem hiervoor tenminste 120 centimeter aan de zijde met stoelen, en 70 centimeter aan de kant van de muur. Zo staat de eettafel ook goed in het zicht. In de onderstaande tabel zijn de richtlijnen te vinden voor de perfecte grootte voor jouw tafel. Het is belangrijk om te bedenken dat dit richtlijnen zijn. Eetkamerstoelen met armleuningen hebben namelijk meer ruimte nodig om juist geplaatst te worden. Dit kan verschil maken in het aantal personen die aan de eettafel kunnen zitten.

Lengte eettafel

Breedte eettafel

Aantal personen

100 cm lang

55-60 cm breed

2 personen

120 cm lang

70-80 cm breed

4 personen

140 cm lang

70-80 cm breed

4 personen

160 cm lang

90-100 cm breed

4-6 personen

180 cm lang

90-100 cm breed

6 personen

200 cm lang

100 cm breed

6 personen

220 cm lang

100 cm breed

6 personen

240 cm lang

100 cm breed

6-8 personen

260 cm lang

100 cm breed

8-10 personen

280 cm lang

100 cm breed

8-10 personen

300 cm lang

100 cm breed

10 personen

Eikenhout

Eikenhout is altijd al een populaire houtsoort geweest voor meubels. Eikenhout staat bekend om zijn nerftekeningen en verschillende gestalten. De eikenhouten eettafels zijn gemaakt van massief hout en daardoor erg stevig en duurzaam. We raden je aan om je eiken eettafel jaarlijks te behandelen met een speciale beschermlaag. Zo blijft je eettafel zo lang mogelijk mooi. 

Hoe onderscheiden wij ons?

Bij het kiezen van de perfecte eiken eettafel is het belangrijk om te weten waar je op moet letten. Onze collectie tafels is zorgvuldig geselecteerd op basis van kwaliteit, design en duurzaamheid. We werken samen met de beste ambachtslieden die traditionele technieken combineren met moderne ontwerpen. Dit resulteert in tafels die niet alleen mooi zijn, maar ook een verhaal vertellen.

Jouw perfecte tafel vinden

Het vinden van de juiste eettafel kan een uitdaging zijn. Hier zijn enkele tips om je te helpen bij je keuze:

  • Afmetingen: Meet je ruimte op om te zorgen dat de tafel past en er voldoende bewegingsruimte overblijft.
  • Stijl: Denk na over de stijl van je interieur en hoe de tafel daarin past.
  • Functie: Overweeg hoe je de tafel gaat gebruiken. Heb je een uitbreidbare tafel nodig voor gasten of is een vaste maat voldoende?

Een tevreden klant zei eens: "Onze eiken eettafel is het middelpunt van ons huis geworden. Het is niet alleen een plek om te eten, maar ook om samen te zijn. De kwaliteit en het vakmanschap zijn ongeëvenaard."

Waarom kiezen voor ons?

Bij ons staat kwaliteit voorop. We begrijpen dat een eettafel een investering is voor de lange termijn. Daarom bieden we niet alleen tafels van de hoogste kwaliteit, maar ook een uitstekende klantenservice en advies op maat. Onze experts staan klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte tafel die aan al je wensen voldoet.

Eiken eettafels online bestellen bij Giga Meubel 

Wanneer je een eiken eettafel naar wens hebt gevonden, bestel je deze gemakkelijk direct online in onze webshop. Geniet van gratis bezorgkosten bij een bestelling van 100,- of meer! Wil je graag meer informatie over onze eiken eettafels of ben je benieuwd naar onze overige meubels, accessoires en lampen? Neem dan een kijkje in onze showroom of neem contact met ons op via info@gigameubel.nl.

Kies je filter