Eleonora eettafels

Resultaten Producten 25-32 van 32

Pagina
per pagina

Resultaten Producten 25-32 van 32

Pagina
per pagina

Eleonora eettafels

Eleonora biedt een ruim assortiment met verschillende eettafels. Het merk is komt van Nederlandse bodem. Eleonora maakt eettafels en andere meubelstukken die aansluiten op de interieurtrends van nu en morgen. Het merk heeft een brede collectie met eettafels en komt regelmatig met nieuwe producten op de markt. De producten van Eleonora zijn veelal industrieel, Scandinavisch of hebben een vintage look. De eettafels van Eleonora zijn van goede kwaliteit en ook comfort staat hoog in het vaandel bij Eleonora.

Gezelligheid in huis met de eettafels van Eleonora 

De eettafel is voor vele mensen het middelpunt van de woonkamer. Hier kom je na een lange dag bij elkaar en kan je gezellig dineren met vrienden of familie. Naast dat het een fijne plek is om te eten, is het voor vele mensen ook een fijne plek om te werken. De eettafels van Eleonora zijn verkrijgbaar in verschillende vormen. Zo kan je kiezen voor een ronde vorm. Ronde vormen zorgen voor gezelligheid in het interieur. Is een ronde tafel nou niks voor jou? Ook rechthoekige, vierkante en ovale tafel heeft Eleonora is het assortiment. Zo is er altijd een tafel die past in jouw woonkamer. 

Industriële eettafels van Eleonora 

De tafels van Eleonora hebben een erg stoer uiterlijk. Dit komt doordat er veel gebruik wordt gemaakt van metaal in combinatie met een robuuste houtsoort. Doordat er gebruik is gemaakt van hout zal deze in vele woonkamers mooi tot zijn recht komen. Hout zorgt voor een warme sfeer in huis. Meer fan van een marmeren look? Marmeren eettafels heeft Eleonora ook in het assortiment. Marmer is een trend van de laatste jaren en dat zal de aankomende jaren ook zeker nog zijn. Benieuwd naar andere tafels uit onze collectie? Bekijk dan snel het gehele assortiment tafels om jouw perfecte tafel te vinden! 

Eettafel van Eleonora bestellen bij Giga Meubel

Heb jij toffe eettafel van Eleonora gevonden? Bestel deze dan snel en eenvoudig online bij gigameubel.nl. Profiteer van de laagste prijsgarantie en gratis verzending bij een bestelling vanaf 100,-. Wil je de meubels van Eleonora met eigen ogen zien? Dat kan zeker! Wij hebben een showroom in Soest. Heb je nog vragen over een Eleonora eettafel? Neem dan contact met ons op via de chat of bel een van onze collega’s op telefoonnummer 035- 897 60 32. Wij helpen je graag met vinden van jouw ideale eettafel.

Kies je filter