Woood eettafels

Woood eettafels

Met de collectie van Woood bij Giga Meubel kan je gemakkelijk jouw hele huis inrichten. Woood onderneemt duurzaam en dit zie je terug in de producten. Zo ook in onze Woood eettafels. De meubelen van Woood worden voornamelijk is eigen land geproduceerd. De stijlen die veel terugkomen in de collectie van Woood zijn industrieel en modern. De eettafels van Woood zijn daarom ook goed te combineren in veel verschillende woonstijlen

Een fijne plek

Met een eettafel van Woood maak je van je eetruimte een gezellige fijne plek om samen te eten. Ook ideaal voor het lezen van de krant of om eraan te werken. Ga je voor een rechthoekige eettafel of juist voor een ronde eettafel? Een ronde eettafel. Kan je overal neerzetten en geeft een gezellige sfeer. Bekijk onze collectie eettafels en vind je ideale eettafel. 

Bestel Woood eettafels bij Giga Meubel

Heb jij je ideale eettafel gevonden? Bestel hem dan gemakkelijk online in onze webshop. Geniet van onze laagste prijsgarantie en snelle levering. Bij een bestelling boven de 50,- word je bestelling helemaal gratig bezorgd. Nog vragen over het product? Neem dan contact met ons op via de mail of je kunt ons bellen op het telefoonnummer 035 - 897 60 32. Wij helpen je graag verder.