Bruine ronde eettafels

Bruine ronde eettafel

Aan de eettafel worden de mooiste verhalen met elkaar gedeeld. Het is vaak de eettafel die het middelpunt is van de eethoek en mag zeker niet ontbreken. Gezellig samen eten of borrelen met familie en vrienden, of een leuke spelletjesavond. Het kan allemaal aan de eettafel. Een bruine ronde eettafel biedt het gezellige van een ronde tafel en de kleur past in vrijwel elk interieur. 

Stijl een bruine ronde eettafel in jouw interieur

Met een bruine ronde eettafel haal je zeker een stijlvol meubel in huis! Het maakt niet uit over hoeveel ruimte je beschikt, het gaat erom hoe je die ruimte gebruikt. Met een ronde eettafel bespaar je meer ruimte, omdat deze doorgaans minder kolossaal is dan een rechthoekige eettafel. Stijl jouw tafel met toffe velvet eetkamerstoelen voor een trendy uiterlijk. Geen fan van fluweel? Bekijk dan onze andere eetkamerstoelen.

Geen fan van een ronde tafel? Bekijk onze andere eettafels.  

Bruine ronde eettafel bestellen bij Giga Meubel

Heb je de perfecte bruine ronde eettafel gevonden? Bestel deze gemakkelijk online op gigameubel.nl. Profiteer nu van onze gratis verzending bij een bestelling vanaf 50,-. Wil je de items liever eerst nog even met eigen ogen bekijken? Geen probleem! Bezoek één van onze showrooms om onze kasten in verschillende stijlen te zien. Daarnaast zijn de interieurspecialisten tot jouw beschikking om je te helpen. Met een winkeloppervlakte van 1200 m2 in Soest en 1500m2 in Wommelgem heb je genoeg keuze om jouw woning volledig naar wens in te richten en inspiratie op te doen. Heb je nog vragen? Neem contact met ons op of bel naar een van onze collega’s op telefoonnummer 035 - 879 60 32.