Woood eettafels

Resultaten Producten 1-24 van 32

Pagina
per pagina

Resultaten Producten 1-24 van 32

Pagina
per pagina

Woood eettafels

Met de collectie van Woood bij Giga Meubel kan je gemakkelijk jouw hele huis inrichten. Woood onderneemt duurzaam en dit zie je terug in de producten. Zo ook in onze Woood eettafels. De meubelen van het Nederlandse merk Woood worden voornamelijk in eigen land geproduceerd. De stijlen die veel terugkomen in de collectie van Woood zijn industrieel en modern. Bijvoorbeeld een ronde tafel met een diepzwarte kleur op het ronde tafelblad of een tafel met white wash voor een vintage look met een warme uitstraling. De Woood tafels zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen, van compacte tafel tot royaal. model. De eettafels van Woood zijn daarom ook goed te combineren in veel verschillende woonstijlen. De eetkamertafels van Woood zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, waaronder mangohout en behandeld en onbehandeld eikenhout.

Een fijne plek

Met een Woood eettafel maak je van je eethoek een gezellige fijne plek om samen te eten. De eettafels van het Nederlandse merk Woood zijn niet alleen top voor gezellige etentjes, maar ook ideaal voor het lezen van de krant of om aan te werken. Ga je voor een rechthoekige eettafel of juist voor een ronde eettafel? Een ronde eettafel is vaak voorzien van stevige blokpoten van metaal voor een trendy uitstraling in de eethoek. De eettafel voegt hiermee een industriële sfeer toe aan je interieur. Je kunt de Woood eettafel overal neerzetten en geeft met zijn industrieel karakter een gezellige sfeer. Combineer de tafel met andere Woood meubelen zoals kasten, stoelen en salontafels voor een mooi geheel. De Woood eetkamerstoelen zijn samen met de eettafel écht een match! Bekijk onze collectie eettafels en vind je ideale eettafel. 

Bestel Woood eettafels bij Giga Meubel

Heb jij je ideale eettafel van het merk Woood voor in de eethoek gevonden? Bestel hem dan gemakkelijk online in onze webshop. Geniet van onze laagste prijsgarantie en snelle levering. Bij een bestelling boven de 100,- word je bestelling helemaal gratig bezorgd. Nog vragen over het product? Neem dan contact met ons op via de mail of je kunt ons bellen op het telefoonnummer 035 - 897 60 32. Wij helpen je graag verder. 

Kies je filter