HKliving tafels

HKliving tafels

Op zoek naar een unieke salontafel of bijzettafel? HKliving heeft een aantal prachtige exemplaren in het assortiment. HKliving is een merk van Nederlandse bodem en geeft een twist aan de basic meubels die ook verkrijgbaar zijn. De tafels van HKliving maken de zithoek helemaal af en zijn verkrijgbaar in diverse materialen en kleuren. Het is maar net wat jij fijn en mooi vindt.

Salontafels in diverse soorten

HKliving heeft een aantal prachtige salontafels in het assortiment die jouw zithoek helemaal af maken. De salontafel zijn in unieke vormen verkrijgbaar, denk hierbij aan ronde vormen met een pilaar als voet en ovale salontafels. HKliving focust zich vooral op deze speciale vormen om zo geen standaard exemplaren te creëren, maar speciale pronkstukken. De salontafels zijn voornamelijk verkrijgbaar in natuurlijke materialen en kleuren. Denk hierbij aan licht hout, metaal en glas.

Tafels van HKliving bestellen bij Giga Meubel

Je oog laten vallen op één van de prachtige tafels van HKliving? De tafels van HKliving zijn eenvoudig te bestellen bij Giga Meubel. Profiteer daarnaast van gratis verzending, want wanneer jij een een bestelling boven de 50,- plaatst, wordt dit gratis verstuurd. Heb je nog vragen over de tafels van HKliving of wil je de tafels liever met eigen ogen bekijken? Geen probleem, we hebben een showroom in Soest (NL) en Wommelgem (BE). Onze interieurspecialisten kijken graag met je mee en geven jou graag advies over het aanschaffen van een HKliving tafel.