Woood tafels

Woood tafels

Met de collectie van Woood bij Giga Meubel kan je gemakkelijk jouw hele huis inrichten. Woood onderneemt duurzaam en dit zie je terug in de producten. Zo ook in onze Woood tafels. De meubelen van Woood worden voornamelijk is eigen land geproduceerd. De stijlen die veel terugkomen in de collectie van Woood zijn industrieel en modern. De tafels van Woood zijn daarom ook goed te combineren in veel verschillende woonstijlen 

Trendy tafels van Woood

De tafels van Woood spelen in op de huidige woontrends. Je zit met een Woood tafel dus altijd goed. De eettafels zijn voornamelijk gemaakt van hout. Deze zijn verkrijgbaar in een lichte, maar ook donkere kleur. Vind je een ronde tafel leuk of ga je liever voor een rechthoekige vorm? Woood heeft het allemaal in het assortiment. Ook is Woood erg goed in bijzettafels en salontafels. Combineer verschillende bijzettafels voor een gezellig en speels effect.

Bestel Woood tafels bij Giga Meubel

Heb jij je ideale tafel gevonden? Bestel hem dan gemakkelijk online in onze webshop. Geniet van onze laagste prijsgarantie en snelle levering. Bij een bestelling boven de 50,- word je bestelling helemaal gratig bezorgd. Nog vragen over het product? Neem dan contact met ons op via de mail of je kunt ons bellen op het telefoonnummer 035 - 897 60 32. Wij helpen je graag verder.