Eleonora salontafels

Eleonora maakt salontafels die aansluiten op de interieurtrends van nu en morgen. Het merk komt uit Nederland en heeft een brede collectie.

Lees meer

Resultaten Producten 1-24 van 40

Pagina
per pagina

Resultaten Producten 1-24 van 40

Pagina
per pagina

Eleonora salontafels

Eleonora komt regelmatig met nieuwe salontafels op de markt. De salontafels van Eleonora zijn veelal industrieel, Scandinavisch of hebben een vintage look. De meubels van Eleonora zijn van goede kwaliteit en ook comfort staat hoog in het vaandel. En dat is ook te zien in de salontafels. Van een tafel van Eleonora ga je jaren plezier hebben.

Salontafels; praktisch en stijlvol

Salontafels zijn erg functioneel in de woonkamer. Een salontafel maakt je zithoek helemaal af. Bovendien kan je er gemakkelijk iets op kwijt en kan je de salontafel leuk stijlen met verschillende accessoires. Naast dat een salontafel een praktisch en functioneel item is, kan deze ook nog eens erg stijlvol zijn. Wanneer je kiest voor een bijzonder ontwerp zal dit echt een eyecatcher zijn in het interieur. De salontafels van Eleonora zijn er in verschillende vormen. Ga voor een rechthoekige, vierkante of ronde vorm. Je kan er ook voor kiezen om verschillende salontafels met elkaar te combineren. Hiermee creëer je een speels effect in de woonkamer. Daarnaast hoort het combineren van verschillende salontafels bij de trends van nu. 

Salontafels van Eleonora in verschillende stijlen

De salontafels van Eleonora hebben een stoer karakter. Dit komt vooral door het gebruik van metaal en hout. Deze combinatie zorgt voor een industriële look en geeft de tafel een stoer uiterlijk. De salontafels van Eleonora zijn gemakkelijk te combineren met verschillende woonstijlen doordat ze voornamelijk van hout zijn gemaakt. Deze zullen goed tot hun recht komen in iedere woonkamer. Ook heeft Eleonora een aantal minimalistische tafels in het assortiment. Deze komen prachtig tot zijn recht in een Scandinavisch of rustig interieur. Fan van salontafels in een andere stijl? Bekijk dan het assortiment salontafels en vind jouw favoriet!

Salontafel van Eleonora bestellen bij Giga Meubel

Heb jij mooie salontafel van Eleonora gevonden? Bestel deze dan snel en gemakkelijk online bij gigameubel.nl. Profiteer van de laagste prijsgarantie en gratis verzending bij een bestelling vanaf 100,-. Heb je nog vragen over een salontafel of wil je de salontafels met eigen ogen zien? Dat kan zeker! Kom langs bij ons in de showroom in Soest. Daarnaast kunt u contact met ons opnemen via de chat of bel een van onze collega’s op telefoonnummer 035- 897 60 32. Wij helpen je graag met het uitzoeken van jouw ideale salonttafel!

Kies je filter