Gouden salontafels

Resultaten Producten 1-24 van 41

Pagina
per pagina

Resultaten Producten 1-24 van 41

Pagina
per pagina

Gouden salontafels

Een gouden salontafel is het ideale meubelstuk als je op zoekt bent naar een beetje glamour in je interieur. Een gouden salontafel kan futuristisch, chique, klassiek of simpel ogen. Dit is afhankelijk van de gouden salontafel die je kiest en natuurlijk hoe je hem stylet. 

Gouden salontafels stylen

De gouden salontafels in het assortiment van Giga Meubel variëren van volledig gouden salontafels tot salontafels met een subtiel gouden detail. Combineer je gouden salontafel met zwart voor een chique uitstraling. Voor een frisse uitstraling kun je goud het beste combineren met wit. Wil je een industriële look creëren met je gouden tafel? Kies dan voor een combinatie met beton. Kijk als je geïnteresseerd bent in een industriële woonstijl ook even bij onze andere industriële salontafels.

Gouden salontafels kopen bij Giga Meubel

Wil je graag een gouden salontafel kopen, maar weet je niet precies welke salontafel het beste in jouw ruimte past? Onze interieurspecialisten helpen je gelukkig met het uitzoeken van de salontafel naar jouw wens! Met persoonlijk interieuradvies kan je binnen no time de perfecte gouden salontafel kiezen. Shop in onze webshop of kom langs in onze showroom. Heb je nog vragen? Bel gerust naar 035 - 879 60 32 of stuur een mail naar info@gigameubel.nl. Wij helpen je graag!

Kies je filter