Metalen salontafels

Resultaten Producten 49-72 van 99

Pagina
per pagina

Resultaten Producten 49-72 van 99

Pagina
per pagina

Metalen salontafels

Een metalen salontafel geeft een moderne, minimalistische en stoere uitstraling aan je woonkamer. Ben je toch op zoek naar wat meer warmte? Wat dacht je van een metalen salontafel met een houten tafelblad. Dankzij ons ruime aanbod is het niet moeilijk om bij Giga Meubel de metalen salontafel van je dromen te vinden. Helemaal fan van metaal in je interieur? Wij hebben ook een ruim aanbod metalen stoelen

 

Verschillende soorten metalen salontafels

Vanwege ons ruime assortiment is er voor jou als klant ook een ruime keuze. Om je te kunnen helpen met je keuze is het handig om eerst te weten wat voor soort metalen salontafels er allemaal zijn. Zo hebben we ronde, vierkante en rechthoekige metalen salontafels. Daarnaast kun je kiezen voor een enkele of een set metalen salontafels. Wat betreft het tafelblad kun je kiezen voor een metalen, houten of marmeren blad. Ook qua poten hebben we een ruime keuze, kies voor een enkele poot, een driepoot of een klassieke uitvoering met poten aan elke hoek van de tafel een tafelpoot. Zit er hier toch niks tussen voor je? Kijk dan ook eens bij onze andere salontafels.

 

Metalen salontafels online bestellen bij Giga Meubel

Wanneer je een zwarte buffetkast naar wens hebt gevonden, bestel je deze gemakkelijk online in onze webshop. Geniet van gratis bezorgkosten bij een bestelling van 100,- of meer. Wil je graag meer informatie over onze metalen salontafels of ben je benieuwd naar onze overige meubels? Neem dan een kijkje in onze showroom of neem contact met ons op via info@gigameubel.nl.

Kies je filter