Richmond salontafels

De salontafel is misschien wel één van de belangrijkste meubels in de woonkamer. Een woonkamer zonder salontafel ziet er waarschijnlijk heel leeg uit. Het merk Richmond Interiors biedt een groot assortiment salontafels aan.

Lees meer

Resultaten Producten 25-48 van 77

Pagina
per pagina

Resultaten Producten 25-48 van 77

Pagina
per pagina

Bij Giga Meubel vind je altijd de salontafel die echt past in jouw huiskamer! Verdiep je in de verschillende hoogtes, vormen, stijlen en kleuren en maak jouw keuze voor je favoriete salontafel van Richmond Interiors.

Richmond Interiors

Met de collectie stijlvolle meubels van Richmond Interiors kun je gemakkelijk je hele huis inrichten. De producten van Richmond hebben een chique uitstraling en zorgen voor een unieke zithoek. Richmond streeft ernaar om een luxe interieur voor iedereen bereikbaar te maken, dit is dan ook duidelijk terug te zien in de collectie salontafels van Richmond Interiors.

Verschillende hoogtes salontafels

Een trucje die je kunt gebruiken is, om de hoogte van je bank op te meten. Meet de hoogte van de armleuning, en kies een Richmond Interiors salontafel die qua hoogte tussen de zitting en armleuning van de bank valt. De maximale hoogte van een salontafel ligt ongeveer op 50 centimeter. Zorg ervoor dat je salontafel niet meer dan 10 centimeter hoger is dan je bank. Ga nooit voor een salontafel die hoger is dan de armleuning van je bank, dit zorgt voor een onrustige uitstraling van jouw interieur.

Salontafels in verschillende vormen

De salontafels van Richmond Interiors zijn beschikbaar in allerlei verschillende vormen, van rond tot vierkant en van ovaal tot rechthoekig. Elke salontafel heeft zijn eigen uiterlijk en kenmerken. Richmond Interiors bied veel soorten salontafels aan, kies je voor een salontafel met een bijzonder uiterlijk of ga je toch voor een basic salontafel? Richmond Interiors heeft het allemaal!

Hoe decoreer je een Richmond salontafel?

Een Richmond Interiors salontafel kan je decoreren op verschillende manier. Door de salontafel te stijlen, creëer je een gezellige en persoonlijke sfeer in je huis! Je kan de tafel decoreren met bloemen en planten, kaarsen of andere mooie accessoires van Richmond Interiors. Een salontafel was vroeger alleen maar functioneel, tegenwoordig is de salontafel functioneel én een ware eyecatcher. Kies daarom voor meerdere, kleinere exemplaren, die verschillende materialen en vormen hebben.

Richmond salontafels bestellen bij Giga Meubel

Heb je de perfecte Richmond salontafel gevonden? Bestel deze dan gemakkelijke online via onze webshop. Profiteer van onze laagste prijsgarantie en gratis verzending bij een bestelling van €100,-. Wil je de Richmond salontafels met eigen ogen zien? Dat is natuurlijk geen probleem! Bezoek onze showroom om onze Richmond salontafels in verschillende stijlen te zien. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op.

Kies je filter