Zwarte sidetables

Zwarte sidetable

Een zwarte sidetable is een aanvulling aan jouw interieur. Heb je ergens nog een lege muur? Een sidetable is dan een leuke optie. Bij Giga Meubel hebben we een groot assortiment aan sidetables. Zo zijn er sidetables met open vakken waarin je leuke items kunt tonen. Maar ook zijn er sidetables met lades of deurtjes waar je jouw spullen netjes in kunt opbergen. De materialen variëren van metaal, hout tot aan marmer. Neem snel een kijkje bij onze andere kasten en tafels voor een harmonieus geheel! 

Een zwarte sidetable stylen in elke ruimte 

Met een zwarte sidetable zijn de mogelijkheden eindeloos. Je kunt jouw gaafste accessoires kwijt bovenop de sidetable. Onder de sidetable is vaak genoeg ruimte voor een toffe mand waarin je bijvoorbeeld kussens en plaids kunt bewaren. Of je de sidetable nu in jouw slaap-, woon-, of studeerkamer plaatst, hij zal overal goed tot zijn recht komen. Vind je zwart net iets te donker? Bekijk dan onze andere sidetables in diverse kleuren. 

Zwarte sidetable bestellen bij Giga Meubel

Heb je de perfecte zwarte sidetable gevonden? Bestel deze gemakkelijk online op gigameubel.nl. Profiteer nu van onze gratis verzending bij een bestelling vanaf 50,-. Wil je de items liever eerst nog even met eigen ogen bekijken? Geen probleem! Bezoek één van onze showrooms om onze kasten in verschillende stijlen te zien. Daarnaast zijn de interieurspecialisten tot jouw beschikking om je te helpen. Met een winkeloppervlakte van 1200 m2 in Soest en 1500m2 in Wommelgem heb je genoeg keuze om jouw woning volledig naar wens in te richten en inspiratie op te doen. Heb je nog vragen? Neem contact met ons op of bel naar een van onze collega’s op telefoonnummer 035 - 879 60 32.