Mangohouten sidetables

Resultaten Producten 25-31 van 31

Pagina
per pagina

Resultaten Producten 25-31 van 31

Pagina
per pagina

Mangohouten sidetables

Een mangohouten sidetable is ideaal voor in de gang of hal. Een sidetable is slank en staat daardoor niet in de weg. Op de sidetable kun je dingen leggen die je dagelijks nodig hebt als je naar buiten gaat, zoals je sleutels en hondenriem. Je kunt een mangohouten sidetable ook in de woonkamer plaatsen en decoreren met accessoires. 

Mangohout

Mangohout is een hardhoutsoort, waardoor het een ijzersterk en slijtvast materiaal is. Mangohout is afkomstig uit Zuid-Oost Azië, waar mangobomen wel 40 meter hoog en 4 meter breed kunnen worden. Naast de praktische aspecten, is mangohout ook nog een heel erg mooi materiaal, dat zich goed leent voor meubels zoals sidetables.

Mangohouten sidetables online bestellen bij Giga Meubel

Wanneer je een mangohouten sidetable naar wens hebt gevonden, bestel je deze gemakkelijk online in onze webshop. Geniet van gratis bezorgkosten bij een bestelling van 100,- of meer. Wil je graag meer informatie over onze mangohouten sidetables of ben je benieuwd naar onze overige meubels? Neem dan een kijkje in onze showroom of neem contact met ons op via info@gigameubel.nl

Kies je filter