Visgraat tafels

Resultaten Producten 49-72 van 86

Pagina
per pagina

Resultaten Producten 49-72 van 86

Pagina
per pagina

Visgraat tafels

Een visgraat tafel is elegant, stijlvol en tijdloos. Het visgraat patroon was de afgelopen jaren al enorm populair voor vloeren, maar hoe gaaf staat dit patroon op een eettafel. Een visgraat tafel is echt uniek en is dus echt een eyecatcher in je interieur.

Verschillende soorten visgraat tafels

Bij Giga Meubel hebben we verschillende soorten visgraat tafels. Zo hebben we bijvoorbeeld visgraat eettafels en visgraat salontafels. Daarnaast hebben we ronde, ovale en rechthoekige visgraat tafels. Daarnaast hebben we losse visgraat tafelbladen, waar je zelf de poten naar smaak bij kunt zoeken. We hebben de visgraat tafels in verschillende kleuren hout maar ook in het zwart. 

Het visgraatpatroon

Het visgraatpatroon is ontstaan bij het leggen van vloeren. Deze manier van leggen creëert namelijk een elegant en tijdloos patroon. Visgraat is de laatste tijd enorm populair en wij snappen wel waarom! Wij hebben inmiddels al talloze huishoudens blij gemaakt met zo’n prachtige visgraat tafel.

Bestel visgraat eettafels online bij Giga Meubel

Vaak wil je als klant de visgraat tafels met eigen ogen zien. Giga Meubel heeft een showroom in Soest waar je al de producten ook zelf kunt zien. Daarnaast zijn de interieurspecialisten tot je beschikking om je te helpen met de keuze van het juiste meubel. Wanneer je direct vragen hebt dan kan je bellen naar één van onze collega’s op telefoonnummer 035 - 303 49 85.

Kies je filter