Vintage lab

Helaas, er zijn geen resultaten gevonden voor deze categorie.

Vintage lab

Bij Giga Meubel heeft alles de uitstraling alsof het zo uit een Vintage Lab kan komen. Vintage bakkerskasten, stoere trolleys, industriële fauteuils, Scandinavische stoelen en meer.

Ronde Eettafels

De trend van 2017 is rond! Extra gezellig want aan een ronde tafel kun je iedereen beter aankijken en met elkaar praten. Je kunt de ronde tafel ook makkelijk in de kleinere interieurs kwijt. Kortom een trend waar wij blij van worden!

Trolleys

Zet je mooiste accessoires in deze gave verrijdbare trolleys! De stock trolley is hét perfecte opbergsysteem en de combinatie van materialen geeft de trolley die stoere uitstraling. Veranderen van plek gaat zeer gemakkelijk door de wielen onder de trolleys.

Flipover Wandklok

Deze Flipover wandklok heeft een uniek retro design. Het doet denken aan de Amerikaanse diners uit de jaren '60. Hang deze klok op een mooie gekleurde muur om dat retro effect te versterken. Ook als u een strak design georiënteerd interieur heeft, slaat u met deze klok de plank niet mis.

Eetkamerstoelen combineren

Eetkamerstoelen combineren, is iets dat je steeds meer ziet. Vooral de Instagrammers onder ons en de woonmagazineliefhebbers zullen deze trend al meer dan eens zijn tegengekomen. Waar je voorheen standaard vier dezelfde eettafelstoelen bij de eettafel zag, is het nu vaak ‘mixen & matchen‘. Alhoewel dit je de mogelijkheid geeft om meerdere stoelen die je mooi vindt te kiezen, is het niet altijd even verstandig om voor een combinatie van stoelen te kiezen.